SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 22-28

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // Alexandru Dedu, președintele FRH: "Datorită nouă mai luptăm pentru o medalie"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 21:08

România a cedat în fața Rusiei, scor 22-28, și va juca duminică în finala mică a Campionatului European de handbal feminin contra Olandei. Alexandru Dedu, președintele FRH, a urmărit partida din tribunele arenei pariziene, alături de Cristina Neagu. 

  • România și Olanda se înfruntă duminică în finala mică, de la 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD.
  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.

"Am pierdut o semifinală cu o echipă care e mai bună acum. Sunt mândru de cum s-a bătut echipa. Dar, să nu uităm, că datorită nouă şi cu meritele noastre mai luptăm pentru o medalie duminică.

Am jucat contra campioanei olimpice, Rusia, care este înaintea noastră ca formare, ca echipă, cu 2-3 ani. Am jucat 30 de minute mai mult decât corect. Apoi Rusia a început mai bine şi ne-am demoralizat.

Dar, repet: să nu uităm că jucăm pentru o medalie, după o semifinală în care, din păcate, nu am avut-o cu noi pe Cristina Neagu", a declarat Dedu la final. 

Vezi și: 

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // Ce le-a spus Cristina Neagu la pauză colegelor din națională

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // FOTO Cristina Neagu la fel ca Ronaldo » Imaginile antologice surprinse în sala din Paris

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
phlorinn
phlorinn  •  15 Decembrie 2018, 10:08

Luptam pentru o medalie in imaginatia noastra, noi nu avem nimic in comun cu acest sport la felul in care jucam. Tehnic, tactic, fizic si psihic suntem probabil cea mai slaba echipa calificata in semifinale de multa vreme.

zagna
zagna  •  14 Decembrie 2018, 22:38

O echipa nationala dupa chipul si asemanarea presedintelui federatiei: invalida… Pacat de suporteri !

blackseacoast
blackseacoast  •  14 Decembrie 2018, 22:21

"Semintele" de care vorbeati mai deunezi cum ca au incoltit sunt seminte de balarii d-le "presedinte" ! Incercati totusi si ceva bun simt, desi nu va caracterizeaza si mai lasati-ne cu lectia d-voastra de spaniola ! E cea mai paguboasa investitie in handbalul romanesc,EVER ! Nu de alta dar,in vreme ce impuneti detergentul spaniol in speranta clatirii mai facile,se constata si din spatiul cosmic ca mai rau ne rupem ! Numai domnia voastra Batman,Batman...Tocmai de aceea solicit ceva bun simt din partea domniei voastre si sa ne lasati cu paguboasa d-voastra strategie. Luati-va spaniolii si vaya con Dios !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close