SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 22-28

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // Ce le-a spus Cristina Neagu la pauză colegelor din națională

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 20:31

România a cedat în fața Rusiei, scor 22-28, și va juca duminică în finala mică a Campionatului European de handbal feminin contra Olandei. Cristina Florica, extrema stângă de 26 de ani, a dezvăluit ce a spus Cristina Neagu în vestiar la pauză. 

  • România și Olanda se înfruntă duminică în finala mică, de la 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD.
  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.

"Nu e neapărat o dezamăgire mare, pentru că mai avem o șansă și trebuie să profităm de ea. Am simțit că se poate până în a doua repriză, când nu a mai mers nici atacul, nici apărarea. S-au dus la câteva goluri și a fost greu să mai revenim în meci. Nu am căzut mental, dar mai degrabă fizic. Ne-am dorit, dar atât s-a putut", a declarat Florica la final. 

La pauză, Cristina Neagu a coborât din peluză și a mers în vestiar alături de colegele din națională. Cristina Florica a dezvăluit mesajul: "Cristina a fost în vestiar înainte de meci, la pauză și după. Ne-a spus să visăm, să jucăm și să dăm ce putem".

Vezi și: 

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // FOTO Cristina Neagu la fel ca Ronaldo » Imaginile antologice surprinse în sala din Paris

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  14 Decembrie 2018, 22:35

Ce le-a spus la pauza? Le-a spus: "Credeti ca va descurcati fara mine? Vedeti voi in repriza a doua..."

Vezi toate comentariile (1)
Comentează