SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 22-28

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // GALERIE FOTO Gest cât AURUL european » Surpriza pregătită de jucătoarele noastre la final

FOTO: Marius Ionescu +9   FOTO
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 20:45

România a cedat în fața Rusiei, scor 22-28, și va juca duminică în finala mică a Campionatului European de handbal feminin contra Olandei. "Tricolorele" au purtat tricouri speciale pe sub echipamentul oficial, prin care și-au arătat susținerea pentru Cristina Neagu, accidentată grav în meciul cu Ungaria, scor 29-31.

  • România și Olanda se înfruntă duminică în finala mică, de la 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD.
  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.

Deznodământul semifinalei cu Rusia nu a fost cel așteptat de elevele lui Ambros Martin. În ciuda dezamăgirii de la final, fetele au mers spre peluza din care Cristina Neagu a urmărit partida și i-au arătat tricourile inscripționate cu mesajul: "Pentru Cris".

Cea mai bună marcatoare din toate timpurile a Campionatelor Europene de handbal feminin a fost vizibil mișcată de gestul colegelor, s-a înclinat în fața lor și a aplaudat. 

"Tricourile le-am făcut joi după-amiază, bineînţeles, fără să ştie ea. Am luptat, am dorit să-i facem cadou victoria, dar din păcate nu am putut", a declarat portarul Denisa Dedu.

"Am gândit să facem o inimă şi un 8 întors, infinitul. O iubire infinită pentru Cris, aşa cum şi ea iubeşte această echipă", a adăugat Dedu.

dan potor

Vezi și: 

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // Ce le-a spus Cristina Neagu la pauză colegelor din națională

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // FOTO Cristina Neagu la fel ca Ronaldo » Imaginile antologice surprinse în sala din Paris

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
394205137657093
George Narcis  •  14 Decembrie 2018, 23:46

Atat s-a putut...fetele s-au daruit dar se vede diferenta de valoare, de viteza, de stil de joc.felicitari fetelor.pt mine victoria cu norvegia este de neuitat!sarbatori fericite echipei nationale de handbal!

ionnis
ionnis  •  14 Decembrie 2018, 22:51

surpriza este ca le-au aratat *** spectatorilor :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chromophobia
chromophobia  •  14 Decembrie 2018, 22:47

Greu de tot fara Cristina Neagu.Ea trage echipa dupa ea.Cand pleaca in atac cu capul inainte,zici ca pleaca la lupta,cand trage la poarta,zici ca da torpila.Cum n-am mai avut un Hagi in poarta,asa cred ca nu o sa mai avem o Neagu in handbal feminin

Vezi toate comentariile (4)
Comentează