SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DIN FRANȚA

ROMÂNIA - RUSIA // GALERIE FOTO Ea e Maria Sharapova din handbal » Adversara României a fost prinsă dopată, iar Rusia a primit sancțiuni drastice!

FOTO: Twitter Antonina Skorobogatchenko +5   FOTO
FOTO: Twitter Antonina Skorobogatchenko

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 15:44

Rusia a pierdut medalia de argint de la Europenele sub 19 ani din 2017, după ce trei handbaliste au fost depistate cu Meldonioum. Între acestea şi Antonina Skorobogatcenko, care va juca azi contra României.

Trei jucătoare ruse de handbal au fost depistate pozitiv cu Meldonium la Campionatele Europene sub 19 ani, care au avut loc în august 2017, în Slovenia. Rusia a jucat atunci marea finală, pierdută în faţa Franţei, 26-31.

  • România - Rusia se joacă azi, de la ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1
  • Marian Ursescu, expert in handbal și șeful departamentului Sporturi de la GSP, este la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații!

Ulterior, medalia le-a fost retrasă după ce Antonina Skorobogatcenko, Maria Dudkina şi Maria Dudina au fost prinse dopate. Skorobogatcenko a fost golgeterul Rusiei în acel turneu.

Federaţia rusă a primit şi o amendă de 20.000 de euro şi nu mai are voie să înscrie în competiţiile under 19 echipe pentru timp de doi ani.

Una dintre cele trei sportive va juca azi împotriva României. Este vorba de Antonina Skorobogatcenko, un inter dreapta de mare viitor, considerată una dintre cele mai promiţătoare handbaliste.

De altfel, Antonina, a debutat la Euro 2016, pe când avea doar 17 ani. Maria Dudina, o altă sportivă implicată în acest scandal, a făcut şi ea parte din lotul lărgit al Rusiei, pentru Euro 2018, jucând chiar în partidele de pregătire, de la "Trofeul Carpaţi". Nu a mai ajuns însă în Franţa.

1.82 meste înălțimea Antoninei Skorobogatcenko

Vezi și: Eliza Buceschi are șanse URIAȘE să devină golgeterul Europeanului » Boost de încredere înaintea meciului cu Rusia: "Ştim ce putem câştiga azi. Motivaţia e uriaşă!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
2264101893823582
Kiss Péter  •  14 Decembrie 2018, 16:53

Ce tot aveti cu rusoaicele?? Vor arata ce valoare au in meciul cu Romania.Ei consuma meldonium,iar noi sintem cei otraviti.Ati batut joc de Sharapova,care tot a ramas una dintre cele mai bune tenismene a lumii,superioara la toate capitolele Simonei Halep...acum atacam hanbalistele,dar ce folos?? Sa ne bucuram ca am ajuns cu noroc in semifinala in locul Norvegiei.Fiecare cu treaba lui...

peluza
peluza  •  14 Decembrie 2018, 16:30

Cealalta prinsa dopata e Maria Duvakina, orbule!! Nu Dudkina.

peluza
peluza  •  14 Decembrie 2018, 16:30

Skorobogatcenko e praf, nici nu trebuia sa fie in lot dar a luat-o Trefilov fiind de a lui. Maslova a jucat foarte bine la Trofeul Carpati. Skorobogatcenko o fi fost buna inainte de "dopaj".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează