SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA 29-31

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // Nu a vrut Ungaria să elimine România? Scenariu INCREDIBIL + ce a făcut Kim Rasmussen lasă semne de întrebare

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 22:33

Incredibil scenariu azi, la România-Ungaria, 29-31! Maghiarele erau scoase din lupta pentru semifinale, având şansa să prindă careul de aşi doar dacă învingeau la cel puţin 19 goluri diferenţă România.

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.
  • România și Rusia vor juca vineri în semifinale, de la 18:30. Cealaltă semifinală, Franța - Olanda, se joacă de la 22:00. Ambele meciuri au loc la Paris.
  • Finala mică se joacă duminică, de la 15:00, în timp ce marea finală are loc tot duminică, de la 18:30, tot la Paris. 

Au luptat însă pentru palmares, pentru un loc mai bun şi pentru orgoliu. Nu poate fi dată la o parte nici rivalitatea istorică între cele două ţări vecine.

Ce s-a întâmplat însă pe final?

Când mai erau 29 de secunde de joc, la scorul 31-29 pentru maghiare, pe atacul României, Ambros Martin a cerut time-out. Le-a spus fetelor că şi înfrângerea la două goluri ne ajută să ajungem în semifinale. Eliza Buceschi a găsit însă un culoar, a pătruns. A scos eliminarea şi aruncarea de la 7 metri! Laslo a ratat însă.

Mai erau 8 secunde de joc! Kim Rasmussen mai avea de luat un timp de odihnă. Nu l-a cerut însă. Unguroaicele nu au mai repus mingea în joc. Dacă mai marcau o dată și ne învingeau la 3 goluri, România era eliminată. 

S-au mulţumit cu victoria. Au vrut să bată România, dar să nu se califice Norvegia? Sau pur şi simplu nu le-a interesat acest război al golaverajelor, al diferenţelor, în care ele nu mai contau?

România a pierdut cu Ungaria, scor 29-31, dar este în proporție de 99 la sută în semifinalele Campionatul European de handbal feminin din Franța! Dacă Germania nu bate la 11 goluri Olanda, România merge în penultima fază a competiției. 

Formația lui Ambros Martin va merge cel mai probabil în semifinale, unde va înfrunta naționala Rusiei. 

casaent

CITEȘTE ȘI:

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // VIDEO + FOTO Pierdem, dar suntem 99 la sută calificați în semifinalele Campionatului European » Scenariul HORROR prin care putem rata faza următoare

FOTO URLET DE DURERE al Cristinei Neagu! Accidentare GRAVĂ pe final de meci cu Ungaria! A fost dusă de URGENȚĂ la spital

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
ceaiuri
ceaiuri  •  13 Decembrie 2018, 19:44

mda...nu cred ca era de ajuns,un gol in plus dat de ungaria ...norv +5,ung -10 in loc de -11,rom 5 in loc de 6,ajungeam la acelas nr de goluri iar urmat criteriu era rez direct

wishmaster
wishmaster  •  13 Decembrie 2018, 10:42
Postat de Kiss Péter pe 13 Decembrie 2018, 10:13

Norvegia are cea mai buna echipa,pacat ca au iesit din cursa ! Ungaria echipa cu rezerve si jucatoare tinere,a realizat peste asteptari...Spania o surpriza negativa,avand o echipa buna...Olanda a realizat asteptarile...In finala cred ca vor ajunge Rusia si Olanda,iar pe trei va termina Franta.

io cred ca pe trei va termina Ungaria, ca sa fii tu liniștit :-)

2264101893823582
Kiss Péter  •  13 Decembrie 2018, 10:13

Norvegia are cea mai buna echipa,pacat ca au iesit din cursa ! Ungaria echipa cu rezerve si jucatoare tinere,a realizat peste asteptari...Spania o surpriza negativa,avand o echipa buna...Olanda a realizat asteptarile...In finala cred ca vor ajunge Rusia si Olanda,iar pe trei va termina Franta.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează