SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL 4

S-a stabilit ordinea semifinalelor Ligii Campionilor » Fanii CSM-ului au cumpărat peste 1.000 de bilete la Budapesta!

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 13:37

CSM București va avea parte de o galerie numeroasă în Final 4, românii continuând să cumpere bilete pentru a fi prezenți pe 12/13 mai în capitala Ungariei.

CSM București va avea parte de o susținere importantă din partea fanilor la a treia prezență în Final Four-ul Ligii Campionilor, de la Budapesta. Încă înainte de tragerea la sorți a semifinalelor Ligii, suporterii români au cumpărat bilete pentru a fi alături de Neagu, Gullden și compania la Final 4. Au fost fani care au achiziționat bilete și înainte de dubla cu Metz, fiind siguri că bucureștencele nu pot rata careul de ași.

"După ip-urile calculatoarelor, după țară, organizatorii ne-au informat că sunt aproximativ o mie de bilete cumpărate. Organizatorii urmează să anunțe joi sectoarele care vor fi destinate fanilor veniți din România. După aceea, vor mai fi puse bilete în vânzare în aceste sectoare", a declarat Nicolae Luca, team-managerul CSM București.

Oficialul bucureștean a mai spus că "va trebui să avem o întrevedere cu poliția maghiară și abia apoi vor fi desemnate sectoarele pentru suporterii fiecărei echipe. E clar însă că, după fanii Gyorului, românii vor fi cei mai numeroși, așa cum s-a întâmplat și în 2016 și în 2017".

CSM București urmează să primească un lot de bilete care se pot cumpăra de pe eventim. ro, dar după ce vor fi distribuite sectoarele.

"Fanii noștri sunt cei mai fanatici. Sunt de-a dreptul senzaționali. Sunt convinsă că ne vor însoți în număr mare și sper să trăim împreună o mare bucurie la Budapesta", a declarat la tragerea la sorți de la Budapesta Amanda Kurtovic, interul dreapta de la CSM. 

Va fi prima semifinală!

Organizatorii au anunțat și ordinea semifinalelor în Final Four-ul din 12/13 mai. Astfel, partida CSM București- Gyor se va disputa prima, de la ora 16:15, urmată de Rostov Don-Vardar, de la ora 19:00. Gyorul a avut întâietate în stabilirea meciurilor și, așa cum s-a întâmplat mereu, campioana Ungariei a ales să joace prima pentru a avea mai mult timp de refacere pentru meciul de a doua zi! CSM București a jucat până acum, în precedentele două ediții, mereu jocul 2: cu Vardar Skopje, în 2016 și 2017! 

Jucătoarele își cer dreptul!

Andrea Penezici a deschis o problemă spinoasă la tragerea la sorți de la Budapesta. Întrebată ce meci ar dori să câștige, cel de sâmbătă sau cel de duminică, Andrea Penezici, interul de la Vardar Skopje, a răspuns foarte direct: "Aș prefera să joc vineri, să am sâmbătă o zi de pauză, pentru recuperare, și apoi să joc iar duminică!". Și celelalte jucătoare prezente la tragerea la sorți, Amanda Kurtovic (CSM București), Nora Mork (Gyor) și Vladena Bobrovnikova (Rostov Don) au fost întru-totul de acord cu Andrea. "Ar fi excelent să se treacă la acest format", a spus Nora Mork. EHF va discuta dacă pe viitor va trece să se joace Final Four-ul în trei zile, cu o zi pauză între meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  18 Aprilie 2018, 16:46
Postat de Adrian Popescu pe 18 Aprilie 2018, 15:21

Cel mai mult m-a șocat declarația lui Penezic din presa locală: ”Este ultimul meci al întregii echipe la Vardar! Vrem să plecăm cu trofeul la noile echipe!”Așadar se dovedește că este adevărat ce se auzea de Vardar...problema este ce mai poate lua CSM de la ei, în afară de cele patru luate deja...

dar se stie de jumatate de an ca milionarul rus a anuntat ca nu mai sustine echipa de fotbal si handbal din vardar...si maj echipei de handbal e deja..la alte echipe

1391972634181505
Adrian Popescu  •  18 Aprilie 2018, 15:21

Cel mai mult m-a șocat declarația lui Penezic din presa locală: ”Este ultimul meci al întregii echipe la Vardar! Vrem să plecăm cu trofeul la noile echipe!”Așadar se dovedește că este adevărat ce se auzea de Vardar...problema este ce mai poate lua CSM de la ei, în afară de cele patru luate deja...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close