SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

SCM Craiova a obținut ce și-a dorit » Unde se va disputa returul finalei Cupei EHF

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat marti, 17 aprilie 2018 13:12

Federația Europeană de Handbal a stabilit ca returul finalei Cupei EHF dintre SCM Craiova și Vipers Kristiansand să se dispute pe 12 sau pe 13 mai, la Craiova. 

Craiova a obținut ce și-a dorit! Antrenorul oltencelor, Bogdan Burcea, declara într-un interviu exclusiv pentru GSP.ro (vezi interviul AICI) că își dorește ca returul finalei Cupei EHF să se joace la Craiova. Federația Europeană de Handbal a stablit astăzi ca turul să se dispute pe 5 sau 6 mai în Norvegia, iar returul de pe 12 sau 13 mai la Craiova. 

Finala pe " Ion Oblemenco"?

Emulația creată în jurul semifinalei din Cupa EHF, când toate cele 5.000 de bilete s-au epuizat în trei ore, i-a făcut pe mulți să se gândească la organizarea următorului meci chiar pe stadion pentru a beneficia de o susținere mai mare. Mai ales că nu ar fi prima oară când un meci de handbal s-ar juca pe un teren de fotbal. Țări precum Franța sau Danemarca au făcut acest lucru, iar succesul a fost imens.

"Este posibil să jucăm pe stadion, dar cred că nu se poate crea aceeași presiune care e în sală. Probabil că tot în sală o să jucăm și finala"Bogdan Burcea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  18 Aprilie 2018, 11:36

Optez pentru sala.

caminero
caminero  •  17 Aprilie 2018, 16:00
Postat de deva1 pe 17 Aprilie 2018, 15:10

meciul craiova-fcsb se poate avansa sau reprograma cu 1 zi dupa...nu e nici o problema. Sansa mare de castigarea cupei si finalei pe stadion, presiune mai mare, spectacol,public si galerie mai mare

In penultima etapa toate meciurile se joaca in aceeasi zi la aceeasi ora, nu poti amina sau devansa un meci anume

977726672259777
Sabou Sergiu  •  17 Aprilie 2018, 15:31

si daca bate vantul, ploua? Cum se poate organiza?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close