SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

SCM Craiova e OUT din Cupa EHF! Deținătoarea Cupei EHF e eliminată, indiferent de rezultatul meciului cu Super Amara Bera Bera

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2019 20:21

SCM Craiova e eliminată din Cupa EHF după ce azi, în Croația, Podravka Koprivnica a pierdut pe teren propriu, disputa cu Nykobing, 25-28! 

Ca să mai păstreze șanse la calificare, oltencele aveau nevoie de un rezultat pozitiv al croatelor. Sigure de calificare, gazdele nu s-au omorât prea tare cu firea și danezele au învins fără emoții. Câștigătoarea trofeului în sezonul trecut, Craiova nu depășește acum faza grupelor, plătind tribut parcursul slab de până acum.

Ultimul meci din grupă, SCM Craiova- Super Amara Bera Bera, programat duminică, ora 13:30, se joacă doar pentru palmares. Oltencele au anunțat că vor să câștige, măcar să mai spele din rușinea suferită în tur, în Spania, când au cedat cu 21-32.

Clasamentul actual al grupei D

  1. Podravka 8p
  2. Nykobing 7
  3. Bera Bera 4
  4. SCM Craiova 3 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează