SPORTURI  »  HANDBAL  »  HK MALMO - HC DOBROGEA SUD, 17:00

Se gândesc la grupe » HC Dobrogea Sud joacă azi cu HK Malmo și poate ajunge în premieră în grupele EHF

Căpitanul Laurențiu Toma speră în calificarea echipei sale // FOTO sportpictures.eu
Căpitanul Laurențiu Toma speră în calificarea echipei sale // FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 11:27

HC Dobrogea Sud joacă azi cu suedezii de la Malmo, în prima manșă din ultimul tur preliminarii, și  speră să ajungă în premieră în grupele Cupei EHF. Meciul începe la ora 17:00 și nu este televizat.

HC Dobrogea Sud Constanța traversează o perioadă foarte bună. Echipa pregătită de Zvonko Sundovski a legat 9 meciuri cu victorie, 7 în campionat și două în turul anterior al Cupei EHF.

"Trecem printr-o perioadă foarte bună. Victoriile nu se mai opresc, asta ne și dorim, să continuăm pe drumul acesta. Am jucat în ultimele partide cu gândul la meciul de la Malmö. E o echipă bună, joacă în viteză, dar e bine că al doilea meci va fi acasă. Sper ca noi să ne calificăm", a declarat căpitanul echipei constănțene, Laurențiu Toma. 

"Malmo este o echipă mai accesibilă, dar nu trebuie să uităm că vine din Scandinavia și joacă un handbal modern, rapid. Cred că este o echipă bună. Ambele meciuri trebuie să le jucăm bine, la victorie", a adăugat și antrenorul principal Zvonko Sundovski.

HK Malmö e, ca și HCD Constanța, la a doua participare în Europa, sezonul trecut ambele pierzând în turul 3 al Cupei EHF. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  17 Noiembrie 2018, 13:12

Ce inseamna premiera? E aceeasi echipa, fosta HCM Constanta. Au mai jucat in grupele europene in toate competitiile, de mai multe ori. Suna ca naiba!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează