SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Steaua București, eliminată din Cupa EHF la handbal masculin » Înfrângere clară în Israel

FOTO: Facebook @steauahandbal
FOTO: Facebook @steauahandbal

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 18:07

Steaua a pierdut partida retur cu israelienii de la Maccabi Rishon Lezion, scor 23-27, după ce în tur se impusese doar cu 25-23. Bucureștenii sunt  eliminați astfel prematur din Europa.

Steaua București a fost eliminată în turul doi al Cupei EHF de echipa israeliană Maccabi Rishon Lezion. După ce trecuseră, în urmă cu o săptămână, la Chiajna, cu 25-23, "militarii" au pierdut la patru goluri diferență, 27-23, părăsind competiția.

Gazdele s-au instalat din start la conducere, distanțându-se din minutul 20 la o diferență confortabilă. Pe finalul reprizei, elevii lui Ovidiu Mihăilă au jucat mai atent și au recuperat din diferență, 10-13. În partea a doua, Maccabi a ajungs și la 8 lungimi distanță: 23-15 (minutul 50).

Degeaba au mai încercat steliștii să revină, calificarea era deja tranșată. A fost un meci extrem de dur, cu 14 eliminări de 2 minute și două cartonașe roșii. Steaua a avut însă 18 minute de inferioritate numerică, față de cele 10 ale gazdelor. Mihai Becheru a văzut cartonașul roșu în minutul 59.

Pentru Steaua au marcat: Krsto Milosevici 6, Stefan Vujici 6, Gabi Florea 3, Javier Humet 3, Marius Stavrositu 2, Mihai Becheru 1, Nikola Kedzo 1 și Nemanja Grbovici 1. 

Vezi și: CSM București încearcă reabilitarea după eșecul în fața celor de la Râmnicu Vâlcea » Reacțiile din tabăra "tigroaicelor"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rjka
rjka  •  13 Octombrie 2018, 09:39
Postat de Anton Pan pe 12 Octombrie 2018, 18:38

Asta se intampla cand sportul profesionist este parazitat si poluat de ramasite ale sistemului sovietic de trista amintire, cum este aceasta oribilitate, anacronica si retrograda Cazarma Stalinista a Armatei-CSA! Afara cu armata din sportul profesionist romanesc!

Bai becaliotule susținător de finanțator care ți-ai facut 1000 de conturi la gsp , Steaua însemna CSA asta e istoria stelei fie a ati comvine fie ca nu ,stalinist ești tu la felul cum gândești du-te ***. gigi cum ai făcut mereu necuvântătoare ce ești , când o sa Cunoști istoria stelei atunci sa faci comentari dar deocamdată tu sti doar istoria brânzei telemea .anton *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  12 Octombrie 2018, 22:58

Stavrositu cred ca e de o varsta cu nea Nelu!:)))

104343947122875
Anton Pan  •  12 Octombrie 2018, 18:38

Asta se intampla cand sportul profesionist este parazitat si poluat de ramasite ale sistemului sovietic de trista amintire, cum este aceasta oribilitate, anacronica si retrograda Cazarma Stalinista a Armatei-CSA! Afara cu armata din sportul profesionist romanesc!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează