SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

Tragere la sorți: adversarii din grupa României la Campionatul Mondial de handbal

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 15:46

România și-a aflat adversarele din grupele de la Campionatul Mondial, care va avea loc la finalul lui 2017, în Germania.

România va juca în Grupa A, care se va disputa la Trier. Adversarele "tricolorelor" vor fi Franța, Spania, Slovenia, Angola și Paraguay.

Echipa României nu a ratat niciuna dintre cele 23 de ediții ale CM.

Iată componența celorlalte grupe: 

Grupa B: Norvegia, Suedia, Cehia, Ungaria, Argentina, Polonia
Grupa C: Danemarca, Rusia, Brazilia, Muntenegru, Japonia, Tunisia
Grupa D: Olanda, Germania, Serbia, Coreea de Sud, China și Camerun

Campionatul Mondial ce va avea loc între 1 și 17 decembrie în Germania. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dinamo100
dinamo100  •  27 Iunie 2017, 19:22

Sa observam totusi ca echipa Romaniei se afla in schimbare, in momentul de fata nu cred ca se poate bate la primele pozitii.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  27 Iunie 2017, 16:55

O grupa destul de complicata in care insa cred ca fetele pot prinde unul dintre primele 2 locuri la bataie cu Franta. Sa nu uitam insa ca la Rio ne-a batut Angola anul trecut. Important e sa ocupam unul dintre primele 3 locuri, pentru a nu prinde Norvegia in optimi. Orice adversar inafara Norvegiei ne vine din grupa B in optimi va fi un meci echilibrat dar totusi cu fetele noastre avand prima sansa. Cu conditia sa nu joace ca la Rio 2016. Iar dupa aceea, din sferturi, orice ar fi posibil.

brancusi
brancusi  •  27 Iunie 2017, 16:41
Postat de westfield pe 27 Iunie 2017, 16:20

Eu cred in el, totusi are in spate experienta. Trebuie neaparat sa avem rabdare cu el, mai ales ca avem o generatie noua. Am tot schimbat antrenori, iar unii chiar foarte buni, poate mai buni decat cel de fata. Tare as vrea sa avem o jucatoare care sa le inspire celorlalte vointa, ca talent avem, si sa le traga dupa ea. Neagu ajuta enorm, dar mi se pare cam tacuta si nu o vad impunandu-se. Prefera sa incerce sa rezolve situatiile pe cont propriu decat sa joace in echipa...probabil si pt ca le vede pe celelalte mult mai slabe ca ea si nu are incredere in ele.

Si observatiile astea sunt foarte pertinente.Si impresia mea este ca Neagu are personalitate,dar nu are suficienta rautate in acel sens pozitiv.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează