SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

ULTIMA ORĂ CSM București are un nou antrenor! Cine e înlocuitorul lui Magnus Johansson

Dragan Djukic // FOTO: Guliver/ Getty Images
Dragan Djukic // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat joi, 18 octombrie 2018 14:06

CSM București are un nou antrenor după ce Magnus Johansson a fost demis ca urmare a rezultatelor modeste din acest start de sezon. Dragan Djukic, 56 de ani, e alesul oficialilor lui CSM, sârbul având misiunea de a redresa imediat echipa aflată în degringoladă atât în campionat cât și în Ligă. 

Aceasta e a doua experiență a lui Dragan Dukic în handbalul din România. A mai pregătit-o pe HC Odorheiul Secuiesc, formație desființată după moartea senatorului Attila Verestoy, chiar într-un moment în care se afla pe primul loc în liga masculină. 

Decizia de a-l aduce pe Djukic la cârma "tigroaicelor" are un raționament solid: CSM are în componență nu mai puțin de 7 jucătoare din zona ex-iugoslavă, iar aducerea unui antrenor sârb ar putea fi o alegere perfectă pentru a manageria situația complicată din echipă. 

"Colaborarea cu CSM București este o provocare pentru mine. Vreau să le împărtășesc fetelor din experiența mea și să le redau plăcerea de a juca handbal. Nu mă tem de presiunea rezultatelor, eu sunt primul care pune presiune pe mine. Țelul fiecărui antrenor este să câștige fiecare joc, îmi doresc să realizez lucruri importante la club, dar acum nu este timpul vorbelor, ci al faptelor", a declarat Djukic, potrivit site-ului oficial al lui CSM București.

Sârbul va debuta duminică pe banca lui CSM, în duelul din deplasare din Ligă cu Vipers Kristiansand

CV

Djukic a antrenat de-a lungul carierei la Steaua Roșie Belgrad, naționalele de tineret ale Serbiei, Pick Szeged, Vardar Skopje, dar și naționalele masculine ale Israelului și Macedoniei. 

A fost, de asemenea, selecționerul care a pregătit naționala Marii Britanii la Jocurile Olimpice din 2012.  În prezent, e antrenorul naționalei masculine a Muntenegrului, cu care a participat la EURO 2018.

Vezi și:  Clauze incredibile la CSM București! Toți antrenorii demiși au primit contractele integral! Câți bani a plătit aiurea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
446194735563038
Cony Nick  •  18 Octombrie 2018, 22:50

Caba îi da clase erea cea mai buna solutie ... el deja era angajatul clubului ....pacat ...

317270529078800
Danny Pedr  •  18 Octombrie 2018, 21:15
Postat de florisking pe 18 Octombrie 2018, 17:53

se pare ca jucatoarele au vrut aceasta schimbare...

Cristina asa a vrut !

1742401565799276
Gaby A Gator  •  18 Octombrie 2018, 21:02
Postat de gannicus2014 pe 18 Octombrie 2018, 18:34

dupa CV, are performante zero la nivel de club cu pretentii...daca-i destept, sa fie atent la clauza, ca-n maxim 2 luni incaseaza integral contractul

Cred ca astia de la csm sunt masochisti! Altfel nu se explica cum aleg numai petarde de antrenori!? Si acum am ficatul marit de la ultimul meci al csm cu nemțoaicele!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează