SPORTURI  »  HANDBAL  »  ALEGERI FRH

UPDATE+FOTO Alexandru Dedu e noul președinte FRH! Totul a fost decis de un singur vot: 100 la 99! Reacțiile de după alegeri

Foto: Cristi Preda +9   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 17:07

Alexandru Dedu, 46 de ani, a câștigat alegerile pentru președinția FRH, învingând-o în turul 2 pe Narcisa Lecușanu, 41 de ani, cu un singur vot: 100 la 99!

update 17:30

Steluța Luca a fost aleasă în funcția de vicepreședinte a secțiunii feminine, cu 125 de voturi. Mariana Târcă a strâns doar 72, în timp ce două voturi au fost anulate.

Vicepreședintele secțiunii masculine este Sorin Dinu (108 voturi), care i-a învins pe Ionuț Rudi Stănescu (49 voturi) și pe Daniel Georgescu (42 de voturi).

UPDATE 17:20

Alexandru Dedu și Narcisa Lecușanu s-au felicitat reciproc la finalul alegerilor, câștigătorul lansându-le câte o invitație contracandidaților săi.

"Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru faptul că vă interesează handbalul. Am urmărit cu interes programele contracandidaților mei. Doresc să înființăm departamentul de dezvoltare pe partea de juniori, iar doamna Lecușanu să vină să pună asta în practică. Îl chem pe domnul Licu să se ocupe de proiectul legat de școala de antrenori. O să am discuții foarte serioase cu dânșii. Îi aștept cu mare drag", a declarat Dedu la finalul ședinței.

"Eu am vrut, dar nu a fost să fie. Sunt alături de handbal, alături de dumneavoastră. Vă urez mult succes, domnule președinte. Aș dori să vă aplecați mai mult spre handbalul juvenil. Sper că v-am inspirat cu programul meu. De fiecare dată voi ajuta cu mare drag. Sper să fie bine. Mult succes"
Narcisa Lecușanu, către Alexandru Dedu

UPDATE 13:13

Dedu a obținut 99 de voturi. Mai avea nevoie de un singur vot pentru a ieși președinte încă din primul tur. Lecușanu a primit 94 de voturi. Astfel, Dedu și Lecușanu merg în turul 2. Licu a luat doar 6 voturi.

Robert Licu: "Mulțumesc celor 6 cluburi care m-au votat. Aș vrea ca voturile să meargă în turul 2 către Narcisa Lecușanu!".

UPDATE 12:10

A început votul!

28052817 1849443285074767 1312873632 n

UPDATE 11:15

Există cvorum. Din 202 membrii cu drept de vot sunt prezenți 199. Fiecare candidat la președinția FRH va vorbi câte cinci minute, în care-și va prezenta proiectul, și un minut pentru prezentarea vicepreședintelui.

202 cluburi din România, cu drept de vot, își vor alege azi conducerea la Federația Română de Handbal. Se va vota pentru alegerea președintelui, a celor doi vicepreședinți, dar și a celor 14 membri ai Consiliului de Administrație.

Pentru funcția de președinte și-au depus candidatura Alexandru Dedu, actualul președinte, Narcisa Lecușanu și Robert Licu. Ultimii doi par că au făcut front comun împotriva actualului șef al FRH, considerând că în ultimii patru ani, cât a fost la conducere, handbalul a avut numai de pierdut.

"Mă simt pregătită și cred că pot fi un președinte bun pentru handbalul românesc. Faptul că sunt membru în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal e un atu. Pot ajuta țara mea mai mult decât o pot face alții. Voi lucra cu oamenii, cu toți cei care vor binele handbalului românesc"
Narcisa Lecușanu, candidat la președinția FRH

"Motoul meu o să fie următorul: «Redăm handbalul oamenilor de handbal și handbaliștilor» Să învățăm de la cei buni. Alții au învățat handbal de la noi, acum noi trebuie să învățăm de la alții. Dar nu lăsându-i pe ei să antreneze și noi să ne uităm la ei!"
Robert Licu, candidat la președinția FRH

"Consider că în cei patru ani în care am fost la conducerea handbalului, am avut un mandat bun spre foarte bun. Nu am luat decizii populiste pentru a-mi fi mie bine, tocmai de aceea am spus că e foarte posibil ca eu să fiu un președinte de sacrificiu. Cred că am avut o strategie clară, aceea de a dezvolta handbalul. Și de a-l face cât mai vizibil posibil. Și eu spun că am reușit"
Alexandru Dedu, candidat la președinția FRH

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
gabisp
gabisp  •  14 Februarie 2018, 23:31

Pai nu era normal ca d-l Dedu sa dea mai multe explicatii privitoare la MEDIOCRA nationala de handbal masculin ?...Or, mandatul castigat era datorat selectionatei feminine ?...

luc11
luc11  •  14 Februarie 2018, 18:55

ne meritam soarta...romanii stau prost cu votul

446194735563038
Cony Nick  •  14 Februarie 2018, 18:19
Postat de Florina Buruiana pe 14 Februarie 2018, 18:01

A-ți fi vrut ca vicepreședinte să fie Tîrcă, "marea doamnă a handbalului românesc"? După "nemaipomenita" carieră, Tîrcă nu a reușit să-și cumpere un acoperiș deasupra capului, așa cum procedează orice om de pe lumea aceasta și a cerșit de la comunitatea brașoveană o casă, așa cum procedează orice ***. Cum credea Lecușeanu că va construi ceva cu Tîrcă, când aceasta din urmă a dovedit clar ce poate să facă pe unde a trecut(Râmnicu Vâlcea, Corona Brașov, națională etc., pe unde a trecut a pârjolit tot)? Asocierea cu Târcă, a costat-o scump pe Lecușeanu

cred acum ca ai dreptate 100% ..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează