SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Victorie pentru CSM București într-un amical de lux » Cristina Neagu a fost decisivă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 07 august 2018 22:53

CSM București a câștigat marți seara primul amical al sezonului: 24-23 cu Buducnost. Campioana României a condus și la 5 goluri diferență. Cristina Neagu, cu 7 reușite, a fost cea mai bună marcatoare.

Aflată în cantonament la Podgorica (Muntenegru), CSM București a avut în program și două meciuri de verificare împotriva fostei duble campioane a Europei, Buducnost. Primul dintre ele a avut loc marți seara și s-a încheiat cu victoria "tigroaicelor", 24-23.

Antrenorul Magnus Johansson a început disputa cu un 7 inedit, în care și-au făcut loc trei din noile venite: Omoregie, Radicevici și Cvijici. În rest au fost Grubisici, Neagu, Kurtovic și Curea.

Startul nu a fost tocmai bun, gazdele conducând cu 7-3 în minutul 10. Cinci minute mai târziu însă CSM a egalat, 7-7 și până la pauză a trecut în avantaj: 13-10. CSM nu a mai cedat inițiativa, s-a desprins la 18-14 și chiar 24-19 în minutul 50.  Au fost rulate toate jucătoarele, iar gazdele s-au apropiat, meciul încheindu-se cu o victorie la limită: 24-23. Buducnost a ratat 4 aruncări de la 7 metri, iar CSM două.

Cea mai bună marcatoare a campioanei României a fost Cristina Neagu cu 7 reușite, urmată de Iulia Curea 4, Jovanka Radicevici 3, Majda Mehmedovici 3, Elizabeth Omoregie 2, Aneta Udriștoiu 2, Dragana Cvijici 1, Bianca Bazaliu 1, Suzana Lazovici 1. Nu au fost trecute pe foaia de joc portarul Mădălina Ion și suedeza Sabina Jacobsen.

Buducnost nu a avut pe foaie decât 12 jucătoare, între care și centrul naționalei României, Cristina Laslo. Principala marcatoare a fost Durdina Jaukovici cu 9 goluri. Al doilea meci între cele două echipe se va disputa pe 10 august.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  08 August 2018, 10:15

Andrea Lekic nu a fost pe foaie din motive medicale, Sabina Jacobsen a fost.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează