SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONAT MONDIAL

Victorie zdrobitoare a naționalei de handbal feminin la Mondialul de junioare din Polonia! » Parcurs perfect până acum + când e următorul meci

Adina Cace, extrema dreapta de la LPS Slatina, a marcat azi de 4 ori FOTO IHF
Adina Cace, extrema dreapta de la LPS Slatina, a marcat azi de 4 ori FOTO IHF

Articol de - Publicat joi, 09 august 2018 19:25

Naționala de junioare de handbal feminin a snopit azi în bătaie Austria, 37-19, într-un meci de la Mondialul din Polonia! ”Tricolorele” au două victorii din două și joacă vineri cu gazda Polonia.

Succes categoric pentru reprezentativa de junioare în al doilea meci la Mondialul din Polonia, 37-19 cu Austria, în grupa A.

Echipa pregătită de fostele internaționale Carmen Amariei și Ildiko Kerekes-Barbu a obținut astfel al doilea succes la turneul final, după 22-21 cu Slovacia în partida de debut.

De această dată nu au mai fost emoții în întâlnirea de la Kielce. "Tricolorele" au început hotărât au condus din start, iar la pauză aveau o diferență astronomică: 21-8.

Amariei a rulat tot lotul, dar și așa diferența a tot crescut. Portarii Diana Ciucă și Andreea Chetraru au apărat foarte bine, defensiva și-a făcut treaba, iar România a punctat mult pe contraatac și faza a doua. S-a ajuns la o diferență de 18 goluri la final.

Au marcat pentru România: Ioana Bălăceanu 6 goluri, Marina Ilie 6, Denisa Vâlcan 4, Roberta Stamin 4, Andreea Târșoagă 4, Adina Cace 4, Monica Barabaș 3, Miruna Pica 2, Iuliana Marin 2, Andreea Popa 1, Patricia Moraru 1.

Vineri, de la ora 19:00, România va juca al treilea meci în grupă, cu echipa gazdă, Polonia. "Tricolorele" vor mai avea apoi de înfruntat Angola și Germania. Primele patru echipe din grupă se califică în "optimi". 

Băieții au pierdut

Reprezentativa de juniori a României a debutat, în schimb, cu o înfrângere la Europeanul sub 18 ani din Croația.

"Tricolorii" au fost învinși de Danemarca, 22-24, în grupa C. În celălalt meci al grupei, Franța a trecut cu Norvegia, 30-29. Românii vor juca vineri, al doilea meci, de la ora 15:30, contra Franței.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
comabi
comabi  •  10 August 2018, 11:30

maxp, sunt 2 victorii din 2 meciuri. chinuita sau nu, victoria contra slovacelor ramane. daca trec si de Angola, au sanse mari sa mearga mai departe de pe locul 3. daca le bat pe poloneze azi, se pozitioneaza f bine in grupa. total de acord cu comentariul tau privind meciul baietilor. au o grupa f grea.

maxp
maxp  •  10 August 2018, 10:03

Care o fi parcursul perfect, ca din cele 2 meciuri se remarca un chin cu Slovacia, care sunt ferm convins ca nu e o forta. Ma surprinde faptul ca baietii au tinut piept atat de bine Danemarcei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează