SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

VIDEO+FOTO Atenție, imagini șocante! Ana Maria Țicu a vorbit în premieră după accidentarea gravă suferită aseară: "Off, cât îmi doream să merg la EURO!"

FOTO: Captură @TVR +3   FOTO
FOTO: Captură @TVR

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 15:00

"Centrul" Ana Maria Țicu (26 de ani) a suferit joi seara o accidentare teribilă la brațul drept. Handbalista Craiovei a povestit clipele de groază prin care a trecut în minutul 26 al partidei cu Minaur Baia Mare, scor 21-19.

Una dintre cele mai în formă jucătoare ale campionatului, centrul Ana Maria Țicu, de la SCM Craiova, a suferit joi seara o accidentare groaznică la brațul de aruncare, cel drept.

În minutul 26 al partidei cu Minaur, Ana a sărit de pe extremă, în plonjon. Portarul băimărean Cristina Enache i-a căzut pe mână, craioveanca s-a răsucit și și-a dat practic brațul peste cap.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional

 

Țicu a povestit clipele de groază petrecute pe teren, dar și apoi, la spital.

- Ana, ce faci? Cum e mâna?
- Nu fac prea bine! Mâna e acum în ghips, la 90 de grade, am făcut RMN, nu știu ce am exact pentru că nu se vede din cauza poziției brațului.

- Și ce e de făcut?
- Trebuie să aștept. Un lucru e sigur, nu va fi de operație. Osul e bine, nu e rupt. Doamne ajută, măcar atâta lucru! Trebuie să văd însă cum sunt ligamentele, tendoanele, pentru că mi-a sărit cotul, mâna a fost dată peste cap.

- Îți amintești acele momente, faza, cum s-a întâmplat?
- Îmi amintesc totul perfect! Nu am leșinat, dar durerile au fost aproape insuportabile. Și la spital, nu mai știam ce să fac, îmi venea să mă urc pe pereți.

- Acum, bănuiesc că iei calmante, nu?
- Altfel nu aș putea rezista. Dar și așa mă simt foarte rău. Sper să nu dureze foarte mult această stare!

- Accidentarea vine tocmai acum când trebuia să mergi la echipa națională!
- Off! Cât îmi doream să merg la lot, speram să prind și eu Campionatul European. Mă simțeam în formă. Dar nu mai e nimic de făcut.

- Când ai aflat că echipa a câștigat?
- La spital! Am întrebat ce au făcut fetele. Am aflat că au fost emoții mari. Nu știu ce să mai facem, câte suntem accidentate! Și mai urmează și meciul cu Dortmund. Nici nu știu cine o să joace, dar sper să o scoată fetele la capăt.

- Mulțumesc mult, Ana, sănătate multă! Să te întorci repede pe teren.
- Mulțumesc și eu. Sper și eu să revin cât pot de repede. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dansy
dansy  •  17 Noiembrie 2018, 08:29

Portarita de la Baia Mare a avut o interventie criminala.Trebuia eliminata imediat.

kkkotto07
kkkotto07  •  16 Noiembrie 2018, 18:07

Sanatate, Ana! Esti simbolul acestei echipe, sa dea Domnul sa revii cat mai repede!

agiler
agiler  •  16 Noiembrie 2018, 15:58

Ce treabă are Premier League cu handbalul românesc.Ce fel de substanțe consumați la locul de muncă.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează