SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Titularii lui Bratu i-au făcut galerie echipei de handbal la derby-ul cu Steaua, cu mai puțin de 3 ore înaintea jocului cu Voluntari

Articol de , - Publicat miercuri, 23 mai 2018 19:20

Dinamo și Steaua au terminat azi 26-27 în meciul 2 din Finala Ligii Naționale, lupta pentru trofeu urmând să fie decisă în meciul 3. 

La partida de la Sala Dinamo au asistat pentru un timp și jucătorii de la echipa de fotbal a lui Dinamo. Formația lui Florin Bratu n-a stat mult, având meci în această seară pe teren propriu cu FC Voluntari. 

Robert Moldoveanu, Jaime Penedo, Mahlangu, Longher, Daniel Popa, Antun Palici și Vlad Olteanu s-au pozat cu câțiva dintre fanii veniți să-și încurajeze favoriții. 

Penedo, Palici și Mahlangu sunt rezerve cu Voluntari, în timp ce Moldoveanu, Popa și Olteanu sunt titulari. 

 
Jucătorii lui Bratu i-au susținut pe handbaliștii de la Dinamo

Apariție surpriză la derby-ul Dinamo - Steaua! Dinamoviștii lui Bratu i-au susținut din tribună pe colegii de la handbal: http://bit.ly/2J3JYUr

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 23 Mai 2018

Citește și: 

EXCLUSIV VIDEO Momente șocante în Sala Dinamo! S-a accidentat grav și a fost dus de urgență la Floreasca » Diagnosticul doctorului de pe ambulanță

Detalii aici despre meciul 2 din finala Ligii Naționale la handbal masculin!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Mai 2018, 21:59

*** de jandarmi au tinut oameni cu bilete si invitatii afara pe motiv ca sala e plina. ca doar in romania poti sa ai bilet la meci si sa fii si luat la bataie daca insisti prea mult ca ai dreptul sa intri. cred ca si Congo e mai civilizata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează