SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO Isabelle Gullden s-a accidentat și a părăsit terenul în lacrimi! Brest, egal dramatic cu Rostov Don

FOTO: Facebook @Brest-Bretagne-Handball-Officiel
FOTO: Facebook @Brest-Bretagne-Handball-Officiel

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 18:25

Issabelle Gullden (29 de ani), fosta vedetă a CSM București, a părăsit terenul cu ochii în lacrimi la meciul echipei sale, Brest, în Liga Campionilor. Fără suedeză, franțuzoaicele au scos un egal, 29-29 cu Rostov Don.

Ghinion teribil pentru Bella Gullden, centrul vicecampioanei Franței, Brest Bretagne. În meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Rostov Don, când franțuzoaicele conduceau cu 3 goluri diferență, suedeza a simțit o înțepătură la glezna piciorului drept. S-a oprit din alergare și a părăsit terenul șchiopătând, cu lacrimi în ochi.

Gullden a încercat să revină pe teren, doctorul echipei i-a bandajat glezna, dar suedeza nu a putut intra din cauza durerilor. A făcut semn că nu mai poate juca, izbucnind din nou în plâns.

Fără Gullden, Brest s-a distanțat la 5 goluri pe tabelă, 26-21, dar a pierdut imediat avantajul. Campioana Rusiei, echipa pregătită de selecționerul României, Ambros Martin, a avut o revenire incredibilă, marcând de 6 ori consecutiv. Rusoaicele au trecut pe lângă victorie, fiind egalate cu 7 secunde înainte de finalul partidei.

S-a terminat 29-29, un meci în care Gullden a marcat de trei ori. Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost insă rusoaica Ana Sen, cu 10 reușite. Brest are un singur punct după 2 etape, în timp ce Rostov a adunat 3. Lider în grupa B e FC Copenhaga, care a câștigat și ieri, al doilea meci, 36-22 cu Savehof, în Suedia.

Vezi și: Steaua București, eliminată din Cupa EHF la handbal masculin » Înfrângere clară în Israel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
394205137657093
George Narcis  •  14 Octombrie 2018, 09:23

Multa sănătate Bella! Este un om deosebit, raman fanul ei in continare.succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează