SPORTURI  »  HANDBAL  »  VIPERS KRISTIANSAND-CSM BUCUREȘTI

Vipers Kristiansand - CSM București 35-29 » Vicecampioana României, învinsă în Norvegia

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 08:47 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 08:47

CSM Bucureși a fost învinsă sâmbătă de Vipers Kristiansand, scor 29-35, în etapa 6-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

A fost cea mai grea partidă din grupă pentru campioana României, împotriva campioanei en titre, Vipers Kristianstad. 

La pauză, „tigroaicele” erau în joc, scorul fiind 15-15. Vipers s-a dezlănțuit în a doua parte, când CSM nu a mai putut ține ritmul și a rămas la 6 puncte în urmă.

CSM București, învinsă de Vipers Kristiansand în grupele Ligii Campionilor

În urma rezultatului, CSM a căzut pe 3 în grupă, aceasta fiind prima înfrângere europeană din acest sezon. Kristiansand are tot 9 puncte, dar avantajul rezultatului din meciul direct. Liderul grupei este Bietigheim, care are 9 puncte, dar un meci în minus. Va juca astăzi, la Odense.

Citește și:

GSP l-a întrebat pe Mouratoglou care este poziția lui în „cazul Simona Halep” » Răspunsul primit după 6 ore de tăcere

Simona Halep nu e singura » Alte cazuri celebre de dopaj în tenis + Cu ce pedepse s-au ales sportivii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  24 Octombrie 2022, 15:06

infrangere fara dubii(R.V. a contribuit si el prin jocul cu 7...dar ineficient,pacat ca nu are cine sa ii spuna)greul acum incepe(FTK isi revine si se vor bate pt locul 4,danezele arata ce pot si inving)iar echipa joaca numai pt..Neagu(bine ca nu mai e Vasile la nationala)care vrea sa arate ca inca mai poate inscrie goluri la varsta ei...dar in detrimentul echipei care inca nu joaca..nimic

cluj_cluj
cluj_cluj  •  23 Octombrie 2022, 14:37
Postat de Razvan pe 23 Octombrie 2022, 10:13

Cand ai avut tura trecuta de c. campionilor echipa mai slaba ca acuma ai pierdut ambele jocuri la 1 gol diferenta, acuma ai norvegience si frantuzoaice campioane mondiale, super jucatoare si o iei in freza la 6 diferenta.? Unde i baiu la echipa?

Cum unde. Au o trupa de superjucatoare, dar nu au antrenor. Ala cu plete habar nu are ce inseamna sportul asta. In plus e dominat total de Neagu, care strica 8 faze din 10 si nu-i spune nimeni nimic. E curios cum nu intelege nimeni de la clubul ala ca daca dau milioane sa aduca crema jucatoarelor, ar merita sa dea cateva zeci de mii sa aduca un antrenor adevarat. Dar pare ca la clubul ala nu este nici un conducator cuy neuroni in cap.

Razvan
Razvan  •  23 Octombrie 2022, 10:13

Cand ai avut tura trecuta de c. campionilor echipa mai slaba ca acuma ai pierdut ambele jocuri la 1 gol diferenta, acuma ai norvegience si frantuzoaice campioane mondiale, super jucatoare si o iei in freza la 6 diferenta.? Unde i baiu la echipa?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează