SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / KUBAN KRASNODAR-SCM CRAIOVA (DUMINICĂ, ORA 15:00)

Zamfir a dat recital împotriva Coronei Brașov » Costică Buceschi a fost demis!

Cristina Zamfir a ajuns la Craiova chiar de la Corona Brașov, după 5 sezoane în Ardeal FOTO Dan Potor
Cristina Zamfir a ajuns la Craiova chiar de la Corona Brașov, după 5 sezoane în Ardeal FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 14:27

Cristina Zamfir Florianu a făcut spectacol în partida contra fostei sale echipe, Corona Brașov. A marcat de 10 ori și SCM Craiova a câștigat cu 29-18. Oltencele au plecat la Krasnodar pentru disputa cu Kuban (duminică, ora 15:00).

În drumul spre îndepărtata Rusie, pentru al treilea meci din grupa A a Cupei EHF, SCM Craiova s-a oprit joi seara la Brașov, pentru a susține restanța din etapa a 12-a a Ligii Naționale.

A fost o repetiție extrem de reușită pentru jucătoarele pregătite de Bogdan Burcea, care au evoluat de o manieră entuziasmantă. Cristina Zamfir Florianu, Valentina Elisei Ardean, Bobana Klikovac sau portarul Iulia Dumanska au jucat fără greșeală, iar Craiova nu a avut nici un fel de emoții în obținerea victoriei. Brașovul pregătise în amănunt meciul, stătuse patru zile în cantonament, dar evoluțiile jucătoarelor antrenate de Costică Buceschi nu au ieșit cu nimic în evidență.

Pregătite pentru Trefilov

Oltencele au ajuns vineri seara la Krasnodar, după un drum cu avionul cu escale la Viena și Moscova. Kuban Krasnodar, adversara craiovencelor din etapa a 3-a în EHF este pregătită de selecționerul Rusiei, Evgheni Trefilov.

Kuban e o echipă formată, în majoritate, din jucătoare tinere. Cea mai experimentată jucătoare este portarul Viktoria Kalinina, care alături de pivotul Ekaterina Matlașova au făcut parte din lotul Rusiei la Mondialul din Germania. În primele două etape, Kuban a învins în Danemarca, pe Randers, 23-20, dar a pierdut pe teren propriu cu Brest, 22-28.

Craiova în schimb a pierdut în Franța, 22-25, dar a trecut pe teren propriu de Randers 23-17.

CLASAMENT GRUPA A

1. Brest Bretagne 2 2 0 0 53-44 4
2. SCM Craiova 2 1 0 1 45-42 2
3. Kuban 2 1 0 1 45-48 2
4. Randers 2 0 0 2 37-46 0
Primele două echipe se califică în "sferturi"
Etapa a 3-a: Randers-Brest (sâmbătă, ora 15:00), Kuban-Craiova (duminică, 15:00).

L-au schimbat pe Buceschi!

Rezultatul obținut de Craiova în deplasarea de la Brașov, i-a făcut pe oficialii clubului ardelean să ia măsuri în privința echipei. Astfel, antrenorul Costică Buceschi a fost demis, deși avea doi ani de contract cu Corona. Jucătoarele au și ele salariile blocate până când echipa nu-și va reveni. Vasile Curițeanu și Bogdan Dobrescu au fost anunțați că vor conduce Brașovul până la finalul sezonului. Oficialii brașoveni caută însă o soluție externă, dorind să aducă un tehnician străin.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  19 Ianuarie 2018, 19:10

Bravo fetelor pentru victoria de la Brașov si speram sa faceți o figură frumoasă la Krasnodar !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează