SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Zi nebună în handbal » Dinamo a marcat 50 de goluri Clujului, Steaua a pierdut la Focșani! 

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2019 20:31

Campioana Dinamo București a învins cu 50-38 pe Universitatea Cluj, în primul meci din etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor.

A fost un meci fără apărări, stabilindu-se recordul de goluri marcate într-un meci, în acest sezon. Clujul, ultima clasată în Liga Națională, este singura echipă care nu a reușit să obțină nici măcar un punct în 18 etape! 

Dinamoviștii au urcat pe locul 4 în clasament, cu 33 de puncte, la 7 lungimi distanță de liderul CSM București.

Steaua, învinsă de Focșani

Într-un alt meci, Steaua a pierdut la Focșani, 18-23. O victorie clară pentru echipa pregătită de Sandu Iacob, care continuă să fie surpriza plăcută a acestui sezon. Focșaniul e pe locul 7 cu 31 de puncte și are toate șansele să prindă play-off-ul. Steaua e imediat în față, pe locul 6, cu un punct mai mult. 

Cele două echipe se pot întâlni și în Final Four-ul Cupei României, care se va disputa chiar la Focșani, pe 9/10 martie. În semifinale, se întâlnesc însă Steaua cu Dinamo, și Poli Timișoara cu CSM Focșani. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează