SPORTURI  »  HOCHEI  »  INVESTIȚIE

Simona Halep va investi în hochei! Are propria echipă: "Acești copii au un viitor frumos"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 17:56

Simona Halep va susține financiar o echipă de hochei care îi va purta numele. Trupa româncei se va pregăti pe patinoarul construit de Ion Țiriac în Otopeni.

La patinoarul construit de omul de afaceri au avut loc selecții de unde s-au format două echipe, iar în viitor se vor mai crea alte trei echipe. Una dintre acestea este chiar a Simonei Halep.

"Sunt mândru şi fericit că după nici un an îi avem pe gheaţă pe aceşti copii care fac 4-5 antrenamente pe săptămână. I-am văzut acum şi am rămas stupefiat. Se vede că aceşti copii au un viitor în hochei. Sunt două echipe şi vom mai face.

Aceste echipe sunt susţinute de sponsori. Iar pentru o raţiune pe care eu nu am înţeles-o, Simona Halep vrea echipa ei de hochei. Iar aceşti sponsori plătesc întreţinerea acestui patinoar.

Echiparea unei întregi echipe nu te costă mai mult de 10.000 de euro, cu tot cu patine, apărători, crose şi aşa mai departe. Eu nu ştiu cum să le sărut mâinile acestor sponsori, pentru că acest patinoar costă pe an undeva la 6-700.000 de euro", a declarat Ion Ţiriac.

3.500.000 €a costat patinoarul construit de Ion Țiriac

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 August 2017, 21:08

Mustaciosul s-a imbogatit pe sppatele romanilor.Cu banca ,asigurarile .

haideusicfr
haideusicfr  •  18 August 2017, 21:07
Postat de merace pe 18 August 2017, 20:22

E frumos, cand detii milioane de euro, sa investesti ceva in copii, in sport, in ce nu investeste nimeni dintre barosanii doar care vor doar profit. Bravo, Simona!

Se trage din impozit!

merace
merace  •  18 August 2017, 20:22

E frumos, cand detii milioane de euro, sa investesti ceva in copii, in sport, in ce nu investeste nimeni dintre barosanii doar care vor doar profit. Bravo, Simona!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează