SPORTURI  »  HOCHEI  »  RUSIA

VIDEO+FOTO Care ai tras covorul? Imagini PENIBILE din Rusia: Vladimir Putin s-a prăbușit pe patinoar, după ce a fost lăsat să înscrie de 8 ori! :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 10:58

Vladimir Putin (66 de ani), președintele Rusiei, a trăit momente rușinoase la finalul unei partide demonstrative de hochei.

Putin, unul dintre cei mai puternici oameni ai lumii, a jucat într-o partidă demonstrativă de hochei disputată la Soci, în care a înscris de 8 ori în victoria echipei sale cu 14-7.

Pe parcursul meciului, fundașii adverși s-au dat la o parte de fiecare dată din calea liderului de la Kremlin pentru ca acesta să înscrie. 

Dar cele mai mari emoții le-a avut Putin la finalul meciului, când s-a împiedicat de covorul roșu care făcea legătura dintre gheață și vestiare. Imaginile fac acum înconjurul lumii.

vladimir putin +8 FOTO

Citește și:

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, atac necruțător la UEFA: „Sunt niște iresponsabili! Nu știu ce mănâncă la micul dejun oamenii ăștia”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
116536596220461
Ionut Sorin  •  13 Mai 2019, 00:00

Omul e prea tare pt niste articole de astea. Dar, nah, gura lumii sloboda. Macar el la 66 ani inca mai practica sport, Iohannis nici gura nu o mai deschide, iar Trump probabil e tinut in franghii la flotarile de dimineata . Un om de admirat, a ridicat toata Rusia, isi permide sa cada el...:D

2816868941686798
Muhammad Nasir Aziz  •  12 Mai 2019, 14:08

nice post

ion.ionescu
ion.ionescu  •  12 Mai 2019, 06:05

1. Să laşi un covor roşu pe gheaţă în timpul jocului, o prostie tipic rusească şi pentru cultul personalităţii...2. A căzut pentru că a fost atent la spectatori, dovadă că...e doar sosia lui Putin. Unui agent secret, atenţia distributivă îi rămâne în sânge pe viaţă. 3. După ce a semnat Decretul pentru alipirea Crimeei (probabil forţat, era o gafă politică prea mare), adevăratul Putin a fost înlocuit cu una din cele 4 sosii ale sale. Le puteţi vedea pe Google Image. Conform declaraţiei soţiei în presa din Vest, ea şi una dintre fete, şi-a văzut soţul pt. ultima oară în prezenţa unor paznici. După aceea, "noul Putin" i-a cerut să joace rolul de soţie, ea a refuzat şi a fugit la Londra cu fetele....4. Sosia diferă de Putin la conformaţia capului (mai rotund) şi urechi, destul de vizibil. Plus mersul (hotărât, de militar, la Putin original). Şi demonstraţiile de judo ale sosiei au fost penibile...De altfel, odată cu el s-au terminat şi filmările de macho man şi a început să apară tot mai rar pe You Tube.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează