SPORTURI  »  NATATIE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Federica Pellegrini, una dintre cele mai titrate înotătoare din istorie, a rupt internetul cu ultimele fotografii » Fanii o atacă: „Sunt prea vulgare!”

FOTO: Instagram @kikkafede88 +13   FOTO
FOTO: Instagram @kikkafede88

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 17:08

Federica Pellegrini (30 de ani) este una dintre cele mai titrate sportive din istoria natației. Italianca și-a cucerit fanii de pe Instagram cu ultimele fotografii încărcate.

Federica Pellegrini e probabil cea mai bună înotătoare din istoria la 200 de metri liber. Este sigura sportivă care a câștigat șapte medalii mondiale consecutive în aceeași probă. E de asemenea deținătoarea recordului mondial în proba de 200 de metri, bazin lung, și prima italiancă medaliată cu aur în probele de natație de la Jocurile Olimpice.

+14 FOTO

Atacă pe țara natală

Fotografiile în ipostaze sumare postate în ultimele luni i-au atras antipatii în Italia. Considerate vulgare, imaginile au fost comentate pe larg în emisiunile cu profil sportiv din Peninsulă și de către fani, pe internet:„Sunt prea vulgare!”.

2 medalii are Pellegrini la Jocurile Olimpice. Aur în 2008 și argint în 2004

Vezi și: 

FOTO Bianca, iubita lui Mladen de la Viitorul, e pasionată de politică! Se implică activ în alegerile Europarlamentare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează