SPORTURI  »  NATATIE  »  SCANDAL

Înțepături pe Twitter » Phelps, atacat după ce a cerut înăsprirea metodelor antidoping: ”Nu te fac trișor, dar...”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 00:00

Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, a vorbit în Camera Reprezentanților militând pentru un înăsprirea metodelor antidoping.

"Nu cred că a fost vreo competiție internațională în care toată lumea să fie curată", a spus el. Afirmațiile lui au stârnit unele reacții, cea mai dură a fost a sârbului Milorad Cavici, cel care s-a luptat cu americanul în finala de la 100 metri fluture la JO 2008.

"Dragă Michael, dopingul a devenit de mult o problemă care se agravează pe zi ce trece. (...) Sportivii sunt testați, unii mai mult ca alții... Îmi amintesc de Lance Armstrong care era testat de trei ori pe zi, dar n-a fost niciodată prins. Nu înțeleg de ce acum ești pentru o reformă, deși în trecut nu ai susținut pașapoartele biologice. Nu te fac trișor, timpii tăi s-au îmbunătățit de-a lungul carierei, dar recuperarea ta nu e departe de science fiction. Toți ne-am dori să înțelegem cum reușeai așa ceva", a scris pe Twitter Cavici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  12 Aprilie 2017, 10:49

Zbanggggg!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează