SPORTURI  »  NATATIE  »  POLO PE APĂ

Situația "tricolorilor" se complică! România pierde cu Rusia la Europenele de polo

Foto: Christian Sandor
Foto: Christian Sandor

Articol de - Publicat vineri, 20 iulie 2018 19:46

România a pierdut azi ultimul meci din grupa D la Campionatul European de la Barcelona (Spania), 7-12 cu Rusia. Cele două formații aveau câte o victorie și o înfrângere după primele dispute și-și disputau locul 2 în grupă.

Situație se complicată pentru „tricolori”, care vor întâlni Spania sau Muntenegru pentru accederea în ”sferturi”. 

Românii au înotat mai bine în primul "sfert" și au avut avantaj de două goluri: 3-1. Au condus apoi cu 4-2, dar până la pauza mare rușii au egalat, la 5. Ușor-ușor, românii au cedat și Rusia s-a desprins. 8-6 după sfertul 3 și 12-7 la final.

Au marcat pentru România: Alexandru Ghiban 2, iar Cosmin Radu, Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe, Robert Gergelyfi, Nicolae Oanță câte 1.

România termină grupa pe locul 3 și va avea în "optimi" o misiune extrem de dificilă. Elevii sârbului Dejan Stanojevici vor întâlni ocupanta locului 2 din grupa B. Aceste este disputat de Spania și Muntenegru, meciul direct, de sâmbătă seară, ora 23:00, urmând să stabilească ierarhia finală. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
saramago
saramago  •  20 Iulie 2018, 23:23

Program playoff: Serbia - Ungaria/Olanda Croatia - Muntenegru/Romania Spania - Grecia/Germania Italia - Rusia/Franta.

saramago
saramago  •  20 Iulie 2018, 23:20

Merkulov, jucatorul lui Dubrovnic daca nu gresesc, a facut diferenta. A marcat in momentele de cumpana ale partidei goluri care au dat moral coechipierilor.

maxp
maxp  •  20 Iulie 2018, 20:26

Astea ne sunt limitele, am rezistat jumate de meci de la egal la egal cu Rusia. Totusi echipa Rusiei e chiar solida, au facut un meci extraordinar contra Serbiei, in care s-au tinut de ei pana la final si au pierdut doar la 2 goluri. Deci era greu de crezut ca ii putem bate. Avem atacuri lente, multe n-apucam sa le finalizam, portarul oscileaza intre interventii chiar deosebite, dar si gafe cand e mai mare nevoie de el. Acum, ca o vaga consolare, prefer sa ne elimine Muntenegru decat Franta. Sper la o clasare in primele 10, la conditiile pe care le avem, e o performanta, pe care o tot repetam.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează