SPORTURI  »  NATATIE  »  ÎNOT

Un triplu campion olimpic, mesaj disperat: ”Am probleme mintale. Ajutați-mă!”

Hackett, după o noapte de beție
Hackett, după o noapte de beție

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2017 00:00

Acesta e mesajul unui fost triplu campion olimpic care a ajuns într-o stare jalnică din cauza problemelor cu alcoolul.

Grant Hackett, înotătorul care avea Australia la picioare după ce la Sydney, în 2000, devenea campion olimpic la 1.500 de metri liber, trece acum printr-o situație delicată din cauza problemelor sale cu băutura.

La 36 de ani, fostul înotător a fost protagonist săptămâna trecută al unor evenimente neplăcute în care, beat fiind, a distrus totul, s-a bătut cu fratele său și a fost chiar arestat! Dându-și seama de gravitatea faptelor, el face apel la cei din jurul său și mulțumește familiei că nu l-a părăsit.

"Este cea mai grea săptămână din viața mea, dar sunt norocos că am niște părinți extraordinari, care mă susțin, în ciuda suișurilor și coborâșurilor mele. Știu că am probleme mintale și tocmai de aceea cred că am nevoie de ajutor", a declarat Hackett.

Australianul a intrat în depresie după ce a divorțat, refugiindu-se în alcool. Săptămâna trecută a avut o criză majoră, în urma căreia a ajuns să se bată cu fratele său, Craig. A dispărut chiar de acasă pentru 24 de ore, dar a fost găsit de tatăl său.

La scurt timp, fostul înotător a postat o poză pe Instagram care-l arată cu un ochi umflat și vânăt, acuzându-și pentru asta fratele. "Familia noastră a fost întotdeauna prioritate, ne-am împăcat", a scris Grant apoi.

În 2014, Hackett a mai suferit un program de detoxifiere generat de dependența de somnifere.

10titluri mondiale în bazin lung și 7 în bazin scurt are Grant Hackett în carieră. La palmaresul său se adaugă 7 medalii olimpice: 3 de aur, 3 de argint, una de bronz

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tihi
tihi  •  16 Iulie 2017, 12:16

Vrem sa mai citim ceva si despre campionatul mondial de la Budapesta. Habar nu aveti ce se intampla in lume in domeniul sportului !

513010058870127
Pop Vasile  •  25 Februarie 2017, 17:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează