SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA - SUA, 14:00

Căpitan la 22 de ani! Adrian Moțoc va purta azi banderola în meciul test dintre România și SUA

Adrian Moțoc (cu cască) într-o acțiune din meciul cu Portugalia // FOTO FRRugby
Adrian Moțoc (cu cască) într-o acțiune din meciul cu Portugalia // FOTO FRRugby

Articol de - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 11:09

Naționala României de rugby va juca azi un meci test cu SUA, de la ora 14:00, care va fi în direct la TV Telekom Sport. Adrian Moţoc va purta pentru prima dată banderola de căpitan.

La 22 de ani, Adrian Moțoc va fi azi, în premieră, căpitanul "stejarilor" în meciul test cu SUA, programat de la ora 14:00 pe stadionul din Complexul Ghencea. "Am avut emoții foarte mari când antrenorii m-au anunțat. Este o mândrie și o onoare să fiu căpitanul echipei mari. Am mai fost în luna iunie, dar la România A. Acum e o altă responsabilitate", a declarat jucătorul din linia a doua, care evoluează în prima ligă din Franța, la Agen.

Moțoc îl înlocuiește pe căpitanul tradițional, Mihai Macovei, jucătorul care a trebuit să se prezinte la echipa de club, US Colomiers, după meciul cu Portugalia.

"Sunt conștient că sunt foarte tânăr, nu am o experiență foarte mare, de aceea este important ca jucătorii cu experiență, liderii, să mă ajute și să mă sprijine, așa cum s-a întâmplat până acum", a adăugat Moțoc. "Stejarul" crede în noua generație și speră ca această echipă să ajungă să joace din nou la Cupa Mondială. "Este o generație care încearcă să urce, să crească. Trebuie să ne formăm, să ne legăm, dar în primul rând să avem rezultate". 

SUA e calificată la Cupa Mondială și a învins recent Samoa, 30-29, pentru prima dată în istorie. ''Va fi o partida grea cu SUA, ne aşteptăm să întâlnim o echipă fizică, puternică, experimentată, dar noi sunt pregătiţi să facem cel mai bun rugby al nostru'', a încheiat Moțoc. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  17 Noiembrie 2018, 18:22

La ora 18 voi nu dati nici un comentariu despre meci. O rusine si o incompetenta enorma

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close