SPORTURI  »  RUGBY  »  INCIDENTE

Filmul bătăii generale dintre ultrașii dinamoviști și cei steliști, de azi, de la prânz + Cu ce "scor" s-a terminat încăierarea

FOTO: Arhiva GSP
FOTO: Arhiva GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 17:24

Steaua s-a impus în fața rivalei Dinamo cu 36-20, într-un meci disputat în Complexul Ghencea, contând pentru Cupa României la rugby, care a început la ora 13:00.

Meciul a fost prilej de o nouă încăierare între steliști și dinamoviști.

În jurul orei 14:00, aproximativ 100 de ultrași ai lui Dinamo au venit în Complexul Ghencea și au intrat în conflict cu ultrașii steliști, în fața stadionului. Așa a început bătaia. Dinamoviștii erau deja inflamați după aroganța de zilele trecute. Steliștii de la Sud Steaua s-au distrat pe facebook pe seama episodului "poarta buclucașă", de la Dinamo - Viitorul (0-4).  

Scandalul a continuat și în parcarea din fața stadionului. Un suporter a fost rănit și a fost nevoie de intervenția medicilor, care i-au acordat îngrijiri, acesta fiind în afara oricărui pericol, explică jandarmii.

Conflictul s-a oprit după intervenția jandarmilor, care au folosit gaze lacrimogene.

Ulterior, 19 fani au fost duși la secția de poliție pentru a fi identificați. 

Din cauza acestor incidente, fanii steliști care au venit apoi la meciul din Liga a 4-a, CSA Steaua - AFC Asalt, 1-1, au avut probleme să intre în arenă. (Detalii AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
jalabert
jalabert  •  16 Noiembrie 2017, 18:23

se vede ca csa si rinamo nu au ce cauta in sportul asta.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  05 Noiembrie 2017, 21:07

la puscarie

2175442672481884
Tudor Trandafir  •  05 Noiembrie 2017, 02:36

Pai si cu ce “scor” s-a terminat? Ca nu inteleg nimic din articolul asta. Sau e doar clickbait de 2 lei? Pe termen lung nu va face bine...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează