SPORTURI  »  RUGBY  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri incredibile din rugby-ul românesc: „Morariu ne-a propus să ne dea prime fără niciun motiv”

Octavian Morariu
Octavian Morariu

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 11:37

Victor Istrate, fostul vicepreședinte al Federației Române de Rugby, a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii GSP LIVE despre ce se întâmplă rugby-ul românesc și despre cum aproape că a fost forțat să-și ia o primă de 5.000 de dolari fără să facă nimic.


„Îl cunosc bine pe Octavian Morariu, știu și care e modalitatea de lucru a lui Alin Petrache. Octavian Morariu m-a pus într-o situație jenantă la un moment dat. Ne-a invitat și ne-a spus că ar vrea să luăm masa împreună. Ne-am prezentat la Sofitel să luăm masa împreună. Am mers eu, George Straton, care era și el tot vicepreședinte, și Gică Bărzaru. Ne-am așezat la masă. După primul fel a încercat să ne explice că dacă tot ne ocupăm de federație să ne luăm o primă. Erau undeva la 5.000 de dolari.

Pentru mine situația era jenantă. M-am uitat la George Straton, el s-a uitat la mine că a rămas mirat. Nu puteam să credem că se poate întâmpla așa ceva. Era o primă pentru că gestionam bine federația. Noi stăteam foarte bine financiar, aveam resurse atât din țară, cât și internațional. La momentul respectiv, eu cu George am rămas mirați. Am refuzat, Octavian Morariu s-a supărat puțin. Nici n-am mai apucat să mâncăm desertul pentru că nu mai era atmosferă. Nu mai aveam ce să discutăm. Morariu era președintele Federației Române de Rugby atunci”, a declarat Victor Istrate la GSP LIVE.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  21 Ianuarie 2019, 13:50

Curajosul vicepresedinte ne povesteste intamplari, in care dansul este "cel corect", dar.... dupa.... foarte multi ani. Daca era "vertical" de ce nu a spus-o natuncea ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează