SPORTURI  »  RUGBY  »  TRANSFER CSM BUCUREȘTI

Internaționalul român de rugby 7 Julien Onuțu, la CSM București

Julien Onuțu +2   FOTO
Julien Onuțu

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 11:55

Julien Onuțu, 26 de ani, jucător de rugby pe postul de centru, a semnat un contract cu CSM București pentru două sezoane.

Fratele lui Nicolas Onuțu, transferat în 2018 la CSM, a decis să i se alăture pentru a face performanță împreună.

"Am decis să vin la CSM București pentru că aici este un nivel de rugby ridicat. Îmi doresc să demonstrez ce pot la echipa de club pentru a ajunge la echipa națională a României. Am jucat pentru echipa națională de rugby 7 dar obiectivul meu este să ajung la echipa mare. Prezența fratelui meu la echipă a fost un avantaj în decizia pe care am luat-o. Îmi doresc să obținem rezultate bune alături de colegi", a spus Onuțu.

Julien Onuțu evoluează pe postul de centru dar poate juca și ca aripă. El vine la CSM București de la clubul FC Tain Tournon din Federale 2, Franța. În trecut a mai jucat în Franța și Australia, acesta fiind și component al echipei naționale de rugby 7 a României, anul trecut, cu care a obținut titlul de campion european.


+3 FOTO
Frații Onuțu

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează