SPORTURI  »  RUGBY  »  COMUNICAT

Revoltă în rugby-ul românesc! Fostul vicepreședinte al FRR îl atacă pe președintele Petrache: "Plecarea rămâne singurul gest de onoare pe care-l puteți face" » Ce i se reproșează conducerii

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 09:00

Fostul vicepreședintele al Federației Române de Rugby, Victor Istrate, a trimis o scrisoare deschisă în care atacă situația de la FRR.

Victor Istrate critică administrația condusă de președintele Alin Petrache, modul în care a ajuns rugby-ul românesc și faptul că nimeni nu și-a asumat descalificarea României de la Cupa Mondială, după ce "stejarii" l-au folosit pe Sione Faka’osilea fără drept de joc. (Detalii AICI)

Victor Istrate a explicat greșelile și deciziile pe care Alin Petrache le-a făcut:

"Neparticiparea în premieră la Rugby World Cup 2019 este de fapt
dezastrul care confirmă fără niciun dubiu lipsa oricăror strategii din partea actualei conduceri federale, în frunte cu președintele acesteia, Alin Petrache, de a stopa măcar regresul constant al rugbyului nostru.
În orice colț civilizat de lume, un asemenea eșec rușinos s-ar fi lăsat cu demisii în lanț,  însă onoarea este o noțiune ce lipsește cu desăvârșire din vocabularul membrilor Biroului Federal și în special a d-lui Alin Petrache.

Noi, foștii oficiali ai Federației Române de Rugby, precum și foștii internaționali ai frunzei de stejar, dorim să informăm punctual opinia publică, lumea sportului și mai ales suporterii rugbyului din România, despre câteva din deciziile catastrofale pe care le-ați luat în ultimii ani și care au influențat negativ soarta rugbyului nostru, aducându-l practic în pragul falimentului și implicit al dispariției", se arată în comunicat.

Scrisoarea integrală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează