SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA - URUGUAY 20-27

ROMÂNIA - URUGUAY 20-27 // "Stejarii" au pierdut meciul-test! Sud-americanii ne-au bătut pentru prima dată în istorie

Foto: Cristi Preda +8   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 15:57

Echipa națională de rugby a României a pierdut ultimul meci amical din acest an, cu reprezentativa din Uruguay, scor 20-27. Adversara de azi nu ne învinsese niciodată până acum!

Partida s-a disputat pe terenul din Ghencea, în fața unei formații calificate și ea la Cupa Mondială. " Stejarii" vin după o altă înfrângere, 5-31 în fața Statelor Unite ale Americii.

Sud-americanii n-au reușit să câștige niciodată în fața noastră până azi, în precedentele opt partide. Au fost șapte victorii pentru români și un singur rezultat de egalitate. Disputa anterioară datează din 2016, atunci când România s-a impus cu 36-10 la București, tot într-un meci test.

O veste bună a fost reprezentată de revenirea căpitanului Mihai Macovei, care a îmbrăcat pentru a 80-a oară tricoul naționalei.

+9 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
191396894717695
Daniel Danniels  •  26 Noiembrie 2018, 04:15

ma steptam sa vad federatia de rugby schimbata complet dupa dezastrele din ultima vreme: arbitrajul cu scandal din belgia, eliminarea nationalei de la cupa mondiala din cauza folosirii ilegale de jucatori straini; coruptia cronica la toate nivelurile in romania, creaza acum pe banda rulanta indivizi incompetenti, fiindca meciurile se pierd din cauza ca nu mai exista valoare; ma uit la jucatorii romani, grasi, lenti, fara explozie dar violenti, nedisciplinati, superficiali; chair daca ar mai exista antrenori buni, cu jucatori ca astia e greu de obinut rezultate; pana si situl frr are multe probleme, unde sunt imaginile cu rezumatele meciurilor, meniul cu "acasa, nationala, intern " afiseaza albastru pe negru, nu vezi mai nimic; oare cine se mai ocupa serios de lucrile astea, care fac parte din respectul de sine (al federatiei) dar si respectul pentru fanii rugbiului romanesc

bazinga
bazinga  •  25 Noiembrie 2018, 17:28

Inceputul e mai greu....O sa pierdem pe banda rulanta la toti mediocrii.....Dupa ce ca suntem praf,mai facem si marlanii cu naturalizari dubioase....Vai de capul nostru!

vlad_fcbh
vlad_fcbh  •  25 Noiembrie 2018, 16:32

La noi la romani, se poate vedea clar ca pe prea multa lume, mai ales din cei care ar avea un cuvant de spus in sport, aici in Rugby, nu ii prea intereseaza. Dovada, vezi in ce conditii joaca nationala, pe ce stadion au jucat acest meci... vai s-amar de el, se poate vedea din poze. Dece nationala de rugby nu este lasata sa joace pe arena nationala? S-au aia au facut-o pentru fotbal si pentru fcsb??? Macar sa joace pe Dinamo sau la Cluj... Alta dovada ca in romania rugby-ul este lasat in paragina, uita-te la campionatul intern... cateva echipe amarate care se chinuiesc, cu greu se dezvolta rugby in alte orase unde nu s-a jucat asa ceva pana acuma. Si toate astea din pacate nu sunt valabile doar pentru rugby, sunt adevarul la multe alte ramuri sportive.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează