SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM 2019

SNOOKER. Două jucătoare intră în calificări pentru CM de snooker: calificarea pe tabloul principal ar fi o premieră! Câte meciuri trebuie să câștige

Reanne Evans
Reanne Evans

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 15:21

Reanne Evans, de 11 ori campioană mondială la snooker feminin, va juca împotriva lui Zhang Yong, în primul tur de calificare pentru Campionatul Mondial de la Sheffield, care debutează pe 20 aprilie.

În același timp, Ng On-yee, campioana en-titre la snooker feminin, îl va înfrunta pe Alan McManus, fostul câștigător de Masters, informează BBC.

Calificările pentru CM 2019 vor avea loc la Institutul de sport din Sheffield, între 10 și 17 aprilie. Cele două jucătoare se vor înfrunta în ultimul tur de calificări, al treilea, dacă ambele trec de primele lor două meciuri.

Nicio femeie nu a reușit, în istorie, să se califice pe tabloul principal al CM. Jucătoarele trebuie să se impună în 3 meciuri de primul la 10 pentru a ajunge la Crucible.

Doar primii 16 jucători din clasamentul mondial au calificare directă la cea mai importantă competiție din snooker. Campion en-titre este galezul Mark G. Williams.

5 trofeeare Ronnie O'Sullivan la Sheffield, cele mai multe dintre cei prezenți. 7 este recordul, deținut de Stephen Hendry, acum retras

Cei 16 calificați direct:

Mark Williams
Ronnie O'Sullivan
Mark Selby
Neil Robertson
John Higgins
Mark Allen
Judd Trump
Kyren Wilson
Barry Hawkins
Ding Junhui
Jack Lisowski
Stuart Bingham
Shaun Murphy
Luca Brecel
Stephen Maguire

Citește și:

Ronnie O'Sullivan a dezvăluit care sunt cei mai buni doi jucători de snooker împotriva cărora a jucat: „Mi-e greu să-i separ!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează