SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

4 românce vor intra direct pe tabloul principal de la US Open » Organizatorii au anunțat ce se va întâmpla cu participarea Mariei Șarapova

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 17:16

Patru jucătoare române vor juca direct pe tabloul principal de la US Open, în timp ce Ana Bogdan ar putea ajunge și ea pe tabloul principal, fiind în acest moment a treia rezervă.

Cele patru sunt Simona Halep, favorita doi a competiției, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Monica Niculescu, anunță un comunicat al organizatorilor de la US Open. La turneul din acest an vor fi reprezentate 33 de țări și vor participa 99 dintre primele 105 jucătoare clasate în clasamentul WTA.

Organizatorii au clarificat și situația Mariei Șarapova, care nu a putut participa la Wimbledon. Rusoiaca, ocupanta locului 171 WTA, nu a îndeplinit criteriile necesare pentru accederea directă pe tabloul principal, astfel că va juca în calificări.

Turneul de la US Open, ultimul Mare Șlem al anului, se va desfășura în perioada 28 august - 10 septembrie și este dotat cu premii totale în valoare de peste 50 de milioane de dolari.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  20 Iulie 2017, 22:39
Postat de wowmashha pe 20 Iulie 2017, 19:08

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

agiler
agiler  •  20 Iulie 2017, 19:31
Postat de wowmashha pe 20 Iulie 2017, 19:08

***

Se pare ca la tine dusurile reci nu mai fac fata esti in stadiu terminal.

wowmashha
wowmashha  •  20 Iulie 2017, 19:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează