SPORTURI  »  TENIS  »  BIRMINGHAM

Adversara Simonei Halep e în criză! Campioana de la Wimbledon, eliminată la Birmingham

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 20:12

Garbine Muguruza, locul 3 WTA și campioana en-titre de la Wimbledon, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Birmingham, care se joacă pe iarbă.

Iberica s-a văzut învinsă de Barbora Strycova, scor 6-4, 6-2, însă are mari speranțe în câștigarea turneului de la Wimbledon, unde se va duela și cu Simona Halep (locul 1 WTA).

"Mi-ar fi plăcut să joc mai multe meciuri înainte de Wimbledon, însă nu sunt îngrijorată. Vreau să învăț din această înfrângere, iar data viitoare când voi juca împotriva Barborei să reușesc să câștig", a spus Garbine Muguruza la finalul meciului de azi.

Turneul de la WImbledon se va desfășura în perioada 2 - 15 iulie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  23 Iunie 2018, 00:30

Toate sunt turnee pregatitoare pentru Wimbledon. Cred ca gsp-ul e in criza de comentatori pregatiti

merace
merace  •  22 Iunie 2018, 19:26

Nu cred ca e o criza pentru Muguruza. Jucatoarele de top 10 de regula folosesc turneele premergatoare unui GS mai mult ca sa se antreneze si sa isi intre in forma, si rareori dau totul pe teren pentru premii mici, pastrandu-se pentru apropiatul GS, unde miza e mult mai mare.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Iunie 2018, 11:54

Iarba nu-i ca zgura !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează