SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

FOTO Andrei Pavel, tată pentru a treia oară! Fostul mare jucător de tenis a publicat prima poză cu fetița lui

Andrei Pavel și Adriana. Foto: Instagram +12   FOTO
Andrei Pavel și Adriana. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 17:01 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 17:21

Andrei Pavel (49 de ani), fostul jucător de tenis devenit antrenor, este tată pentru a treia oară. Iubita lui, Adriana, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă căreia i-au pus numele Andreea.

Pe 2 aprilie, Andrei Pavel a anunțat printr-o postare pe Instagram că a devenit tată pentru a treia oară. El a distribuit o fotografie din spital, în care apare alături de iubita lui și fetița cuplului, recent născută.

+8 FOTO

Andrei Pavel, tată pentru a treia oară

„Bună tuturor! Numele meu este Andreea (bebelina) și aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru urări”, a scris Andrei Pavel, pe Instagram. Fanii l-au felicitat în număr mare. Au reacționat cu mesaje frumoase la secțiunea de comentarii. 

  • „Mă bucur pentru voi!!! Să va trăiască și să fie norocoasă în viață! Felicitări!”
  • „Felicitari!! Bine ai venit Andreea mică și iubita”
  • „Să fie sănătoasă și băftoasă!”
  • „Să va trăiască! Să fie sănătoasă!”

Abia la sfârșitul anului trecut s-a aflat că iubita lui Andrei Pavel e însărcinată. Atunci, ea a făcut și câteva declarații. 

„O să avem un bebeluș! Până acum, totul a fost bine, am trecut de jumătate și sperăm să fie totul bine până la capăt. Am intrat în șase luni de sarcină. Încă nu am cumpărat hăinuțe și cărucior, am lăsat pentru după naștere, pentru că eu sunt superstițioasă. Am aflat sexul bebelușului, dar o să îl păstrăm până când se va naște”, spunea Adriana în decembrie, pentru Spynews.

Andrei este emoționat, cu toții suntem, noi avem împreună patru copii. Andrei are doi din prima căsătorie și eu am doi din cealaltă căsătorie și suntem fericiți cu toții. Abia așteptăm să ne vină mascota”, a mai adăugat ea.

Din relația anterioară cu Simone, cu care a fost și căsătorit, Andrei Pavel mai are doi copii: o fată, Carolina Elena și un băiat, Marius Lukas.

Cariera lui Andrei Pavel

  • Fost sfertfinalist la Roland Garros, Andrei Pavel a fost cel mai bine clasat jucător român de după Ilie Năstase: loc 13 în lume, în 2004; 
  • Andrei Pavel a câștigat primul titlu al carierei  în 1998, la Tokyo, după o finală cu Byron Black, din Zimbabwe, fiind primul jucător român câștigător de turneu, după Ilie Năstase;
  • Pavel deține și un turneu Masters în palmares, la Montreal, contra marelui Patrick Rafter, scor 6–3, 6–7, 4–6.

Citește și:

Leonard Doroftei a sărit să bată un comediant, după o glumă cu Lucian Bute: „Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo”

Toți ochii sunt pe ea seară de seară » Cea mai frumoasă prezentatoare a știrilor din sport

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  03 Aprilie 2023, 08:38

Altul caruia ii naste iubita,sotia ii nascuse doi copii si era depasita. El la 49 de ani e in regula. Asta e moda,mai nou nasc iubitele.

DMA87
DMA87  •  02 Aprilie 2023, 17:36

Felicitări și multă sănătate, noroc și numai gânduri frumoase! Cel mai frumos sentiment din lume! Eu de-abia aștept ziua de mâine, ca să vină Micul Prinț al familiei de la maternitate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează