SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2022

Andy Murray, întrebat despre situația lui Novak Djokovic: „Înțeleg că s-a vaccinat”

Andy Murray a vorbit despre participarea lui Djokovic la Australian Open / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Andy Murray a vorbit despre participarea lui Djokovic la Australian Open / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 11:02 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 11:22

Cu o lună înainte de Australian Open, Andy Murray (34 de ani), ocupantul locului 134 în ierarhia ATP, a vorbit despre situația lui Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP), cel care refuză să dezvăluie dacă s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Chiar dacă sârbul menține deocamdată suspansul, Andy Murray, unul dintre vechii rivali ai lui Djokovic, crede că acesta s-a vaccinat pentru a fi sigur că nu ratează turneul său favorit, unde s-a impus de nouă ori.

Novak Djokovic iese în față, în scandalul anului în tenis: „Susțin din toată inima ce a făcut WTA”
WTA
Novak Djokovic iese în față, în scandalul anului în tenis: „Susțin din toată inima ce a făcut WTA”

„Nu știu care e situația lui Novak Djokovic, dar ultimul lucru pe care l-am văzut a fost că e înregistrat pe lista participanților la Australian Open. 

Presupunând că se antrenează acum, înțeleg că s-a vaccinat. Ne-au spus care sunt regulile, dacă vrem să jucăm trebuie să fim vaccinați, deci cred că Novak s-a vaccinat”, a declarat Andy Murray, conform celor de la AS

Participă Novak Djokovic la Australian Open? 

Novak Djokovic ar putea fi prezent, în cele din urmă, la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem din 2022.

Sârbul, care până acum a ezitat să ofere un răspuns concret din cauza obligativității impuse de statul Victoria privind vaccinarea, a fost dat de gol de oficialii ATP, care au anunțat că Djokovic va reprezenta Serbia la ATP Cup, competiția pe echipe care începe pe 1 ianuarie, la Sydney. 

În plus, Nole se află inclusiv pe lista de participanți anunțată de organizatorii de la Australian Open

Australian Open 2022, doar pentru vaccinați 

Craig Tiley, directorul Australian Open, a anunțat recent că jucătorii de tenis nevaccinați nu vor putea participa la ediția din 2022 a turneului.

„Premierul a declarat limpede că trebuie să fii vaccinat cu schemă completă pentru a participa la Australian Open și pentru a intra în Victoria. Le-am comunicat imediat jucătorilor. Este singura decizie pe care o puteam lua pentru a asigura siguranța tuturor.

Tot grupul de jucători o înțelege. Sponsorii trebuie să fie vaccinați, tot staff-ul care lucrează la Australian Open trebuie vaccinat. Suntem într-un stat în care mai mult de 90% din populație este complet vaccinată, așa că era lucrul potrivit pe care să-l facem”, a declarat acesta.

Veștile bune sunt că majoritatea jucătorilor, atât bărbați cât și femei, sunt vaccinați complet. Pentru Novak este o chestiune privată, așa cum a spus. Totuși, a declarat mereu că Australian Open este turneul său preferat. Sperăm să-l vedem aici. 

- Craig Tiley, director Australian Open

9 titluria câștigat Djokovic la Australian Open

VIDEO Momente de geniu ale lui Novak Djokovic la Australian Open

Citește și alte știri din tenis:

A murit legendarul Manolo Santana, pionierul tenisului din Spania » Mesaje emoționante transmise de Simona Halep și Rafa Nadal

Serena Williams, anunț final în privința participării la Australian Open 2022

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează