SPORTURI  »  TENIS  »  RETRAGERE

Anunț de ultimă oră al Simonei Halep: "Trebuie să mă retrag de la turneu din cauza problemelor medicale"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 15:07

Simona Halep, locul 1 WTA, a anunțat astăzi că nu va mai participa la turneul de la Eastbourne, care se va disputa în perioada 24 - 30 iunie.

Halep era principala favorită, dar a declarat că are probleme medicale după Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat, și nu va juca la Eastbourne. Astfel, până la Wimbledon, Simona Halep nu va juca la niciun turneu pe iarbă.

"Îmi pare rău că trebuie să mă retrag de la turneu. Am avut probleme, o inflamație la tendonul lui Achile la Roland Garros, și nu m-am recuperat definitiv. Am fost sfătuită de doctori să iau o pauză și să fac tratament.

Mi-a plăcut să concurez anul trecut la Eastbourne și sper să vă văd la acest minunat eveniment anul viitor. Vă mulțumesc pentru sprijin și înțelegere", a fost mesajul Simonei Halep, postat pe Facebook.

Este pentru a doua oară când Simona Halep ajunge la Wimbledon fără să joace vreun turneu pe iarbă. Precedentul caz a fost în 2016, când Halep a pierdut în sferturi.

Citește și: Au apărut cotele: de ce Simona Halep nu e în top 3 principale favorite la Wimbledon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
lenroc
lenroc  •  20 Iunie 2018, 18:32

Niciodata nu va risca să piardă banii de la Wimbledon, doua tururi acolo sunt mai valoroase decât locul întâi la Eastbourne. E normal sa tragă în turneele mari pe bani adevărati

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  20 Iunie 2018, 16:55

Eu zic sa va prezentati voi in locul ei , ca am impresia ca stiti mai mult tenis decat ea si tot staff-ul la un loc!!! Vedeti , ca au mai ramas cateva locuri de ... copii de mingi ! Sau nu faceti fata?!?

lapusneanul
lapusneanul  •  20 Iunie 2018, 16:04
Postat de Alexandru Chis pe 20 Iunie 2018, 15:42

Cum Dumnezeu accidentarile astea apar intempestiv desi juocatoarea nu s-a plans de nici o durere in timpul si dupa Roland Garros? Ceva este in neregula! Sa fie vorba de ceva mult ami grav decat o "veche afectiune"?

nea sandele, cum sa te plangi in timpul RG -sului, sa auda adversarele si sa te ...calareasca.:)in alta ordine de idei, simona era datoare organizatorilor, anul trecut a primit wild card..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează