SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Au comis-o din nou: "A fost lipsă de respect față de Konta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2017 12:28

Andy Murray și Johanna Konta s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, performanță pe care britanicii o așteptau din 1973. Organizatorii au reușit să știrbească din gloria acestui moment printr-o decizie controversată.

Johanna Konta a muncit din greu pentru calificare, impunându-se în fața franțuzoaicei Caroline Garcia, scor 7-6, 4-6, 6-4. Partida a fost transmisă pe ecranul uriaș din complexul de la Wimbledon până la finalul setului 2. În acel moment, organizatorii au decis să schimbe postul, și să transmită de pe arena centrală, unde Andy Murray și Benoit Paire ieșiseră la încălzire.

Fanii n-au fost tocmai mulțumiți. "Ne-a surprins neplăcut această decizie. Sigur, Murray este un jucător incredibil și îl iubim, dar a fost o lipsă de respect față de Konta. Am fi vrut să vedem finalul partidei, nu cum se antrenează cei doi", a răbufnit Diane Clayton, unul dintre fanii prezenți pe " Henman Hill."

"Henman Hill" este denumirea zonei din cadrul complexului "All England Club" unde fanii care nu au prins bilete pot urmări partidele în direct. Colina a fost numită în onoarea unuia dintre cei mai mari jucători britanici de tenis, Tim Henman.

"Nu știu ce s-a întâmplat. Eu jucam tenis în acele momente, nu eram pe Henman Hill" - Johanna Konta

Simona Halep joacă împotriva Johannei Konta, astăzi, în jurul orei 17:30. Partida este liveTEXT pe GSP.ro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
lionforever
lionforever  •  11 Iulie 2017, 17:33

Oricum de sparge ecranul când apare boccia plângăcioasă .

radumatei
radumatei  •  11 Iulie 2017, 14:07

Oare va reusi Konta sa treaca peste aceasta umilinta?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Iulie 2017, 13:13

Sper ca nu a plans...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează