SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO Prima mare surpriză la Australian Open 2023 » Semifinalistul de anul trecut, eliminat de Andy Murray după un meci de 5 ore

Andy Murray // FOTO: Imago +23   FOTO
Andy Murray // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2023 10:07 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2023 10:41

Britanicul Andy Murray (35 de ani, 66 ATP) a produs prima mare surpriză de la Australian Open 2023. L-a învins pe italianul Matteo Berretini (26 de ani, 14 ATP) în turul 1, scor 6-3, 6-3, 4-6, 6-7(7), 7-6 (10-6).

Deși a trecut printr-o operație la șold și a avut mari probleme medicale în ultimii ani, Andy Murray, triplu campion de Grand Slam, a reușit să facă un meci spectaculos și a ieșit învingător după 4 ore și 54 de minute.

Scandal la Australian Open: „E dus cu capul!” » Jucătoarea din România și-a demis antrenorul chiar în timpul turneului: „Nu merită nici să-l privesc în ochi!”
AUSTRALIAN OPEN
Scandal la Australian Open: „E dus cu capul!” » Jucătoarea din România și-a demis antrenorul chiar în timpul turneului: „Nu merită nici să-l privesc în ochi!”

Andy Murray, victorie cu Matteo Berrettini la Australian Open 2023

Murray, finalist de 5 ori la turneul de la Melbourne, a început tare meciul cu Berrettini, semifinalist în 2022.

În primul set, la 1-0, Murray a făcut break. A condus cu 2-0 și s-a menținut în față până la final, câștigând setul cu 6-3. Actul secund a avut o desfășurarea asemănătoare. Murray a făcut break în primul game și a mai reușit unul la 5-3, distanțându-se pe tabelă.

+19 FOTO

Revenire spectaculoasă a lui Matteo Berrettini

De la 0-2 la seturi, Berrettini a început să joace mai bine. A servit mai puternic și mai bine plasat, iar Murray nu a putut ține pasul. Berretini a câștigat al treilea set cu 6-4, după un break făcut la 2-2, iar setul al patrulea și l-a adjudecat după tiebreak.

Andy Murray a salvat o mingea de meci

În setul decisiv, cei doi jucători au jucat excelent în game-urile de serviciu. La 5-4, pe serviciul lui Murray, Berrettini a ratat o minge de meci. Setul a ajuns la tiebreak, unde Murray a jucat mai bine. S-a impus cu 10-6 și și-a asigurat calificarea în turul 2.

Voi fi obosit în această seară și mâine, dar voi fi fericit. În ultimele luni am muncit mult alături de echipa mea pentru a avea șansa de a juca o astfel de partidă, cu un jucător mare precum Matteo. Am avut noroc la ultimul punct 

- Andy Murray

În turul 2, Murray va juca împotriva învigătorului din partida Thanasi Kokkinakis - Fabio Fognini.

Citește și:

„Mr. Olympia” de la Australian Open » Imaginea devenită virală după „maratonul” din primul tur

„Cristina Bucșa, jucătoarea care își cumpără singură hainele și rachetele și fuge de rețelele sociale” » Marca scrie povestea jucătoarei atipice, născută la Chișinău

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  17 Ianuarie 2023, 11:19

Si semifinalistul de acum doi ani, Karatsev, a fost eliminat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează