SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Conferință entuziasmantă a surprizei de la Antipozi: "Aș fi râs dacă îmi spunea cineva că o să ajung aici"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 12:24

Elise Mertens (22 de ani) s-a calificat în semifinale la Australian Open după victoria în fața Elinei Svitolina, scor 6-4, 6-0, și a vorbit despre relația pe care o are cu Kim Clijsters și despre șansele ei la trofeu.

"Este incredibil. Nu mă așteptam. Mai ales că jucasem anul trecut împotriva Elinei și știam cât este de dificil. Am fost în formă astăzi. Am făcut un meci extraordinar. Cred că este cea mai importantă victorie din carieră, mai ales că a venit împotriva unei jucătoare care se apară excelent, se mișcă incredibil pe teren.

Aș fi râs puțin dacă îmi spunea cineva la finalul anului trecut că o să ajung aici.

Eram foarte tânără când am văzut-o prima dată jucând pe Kim Clijsters. Nu-mi amintesc foarte multe. Aveam 5 sau 6 ani. Am crescut idolatrizându-le pe ea și pe Justine Henin. M-am antrenat la academia lui Kim, acolo mă simt ca acasă.

Am primit un mesaj aseară de la Kim. Până acum nu am verificat telefonul, probabil mi-a trimis și după meci. Este foarte important pentru mine să primesc sfaturi din partea ei.

Am jucat împotriva ambelor, împotriva lui Wozniacki și a lui Navarro, și de fiecare dată au fost 3 seturi. Trebuie să cred în mine și sigur pot obține o performanță extraordinară. Nu am nimic de pierdut, niciun punct de apărat. Îmi place când pornesc cu a doua șansă", a declarat Mertens la conferința de presă.

Elise Mertens va juca în semifinalele competiției împotriva câștigătoarei meciului Carla Suarez Navarro - Caroline Wozniacki. Partida este liveTEXT pe AICI.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  23 Ianuarie 2018, 18:27

Halep-Mertens in finala.Bate Halep si e toata lumea fericita,inclusiv belgienii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează