SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN FOTO Simona Halep nu se teme de nimeni la Melbourne! Cine a venit s-o susțină pe româncă înainte de startul turneului

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 10:35

Simona Halep, locul 1 WTA, se pregătește de Australian Open 2018, unde este principala favorită. Românca va juca marți în turul 1 cu australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA.

Astăzi, după antrenament, Simona a avut partea de o surpriză. Halep a fost vizitată de trei supereroi, Ant Man, Spiderman și Thor, cu care s-a fotografiat, alături de antrenorul Andrei Pavel. Cei trei supereroi au fost prezenți la Melbourne pentru "Ziua Copiilor".

dty7gfpu0aefgjj

"Orice meci este greu într-un turneu Grand Slam. Nu se schimbă nimic dacă ești numărul unu, doi sau trei mondial. Abia aștept să încep turneul și să arăt pe teren tot ce am mai bun", a spus Simona Halep

În turul doi la Australian Open, Halep s-ar putea duela cu canadianca Eugenie Bouchard, urmând ca în cel de-al treilea să se poată înfrunta cu cehoaica Petra Kvitova, dublă-câștigătoare de Grand Slam pe iarbă. În restul turneului, Halep se mai poate duela cu jucătoare precum Vesnina, Pliskova, Konta, Kerber, Muguruza, Sharapova sau Radwanska.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
10204072431627928
Mircea Serban  •  14 Ianuarie 2018, 06:59

...una din erorile de logica cu care s-a confruntat de-a lungul saptamanilor -pana sa ajunga "number one", a fost aceea, de a nu "vedea" adversarul de cealalta parte a fileului care, are dreptul si el la lovituri castigatoare! Nu poti lupta in tenis exlusiv impotriva ta revendicand 100% exclusiv loviturile tale ca fiind castigatoare! Aparitia acestei superbe sportive -Mihaela BUZARNESCU, ar trebui sa fie cu efect de doping si pentru Simona HALEP -fara nici un dubiu cel mai bun sportiv al Romaniei din ultimii 28 de ani, pentru lectia de psihologie si tehnica performantei pe care a adus-o cu asa mare vizibilitate in tenisul feminin actual! Nu in ultimul rand, de acum si in urmatorii 2-3 ani Simona TREBUIE numai SA JOACE fara nici o presiune decat aceea, A JOCULUI LA CEL MAI INALT NIVEL si rezultatele vor fi pe masura! Pronosticul meu este o finala la AO intre HALEP - SHARAPOVA, cu victoria de partea Simonei...

893135424057252
Valentin Mihai  •  13 Ianuarie 2018, 15:56

Hai Simo!!Bafta multă și încredere maximă în forțele proprii.Hai cu Grand Slam-ul !!

893135424057252
Valentin Mihai  •  13 Ianuarie 2018, 15:55

Hai Simi!!Bafta multă și încredere maximă în forțele proprii.Hai Grand Slam-ul !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează