SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // Maratonista Simona Halep » Detaliul incredibil apărut după calificarea în sferturi la AO

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 10:23

Simona Halep, locul 1 WTA, este în sferturi la Australian Open după ce a trecut într-un mod entuziasmant de Naomi Osaka, locul 72 WTA, scor 6-3, 6-2. (Detalii aici)

La finalul meciului, Halep a declarat că "acest turneu este ca un maraton pentru mine", făcând referire la timpul stat pe teren în cele patru meciuri.

Simona Halep a petrecut 8 ore și 5 minute pe teren, mai mult decât orice altă jucătoare rămasă pe tabloul de la Australian Open. Cea mai lungă partidă a Simonei a fost în turul trei, când a jucat 3 ore și 45 de minute contra americancei Lauren Davis.

Meciuri Simona Halep

Meci Scor Durată
Destanee Aiava  7-6, 6-1 1:53
Eugenie Bouchard 6-2, 6-2 1:07
Lauren Davis  4-6, 6-4, 15-13 3:45
Naomi Osaka 6-3, 6-2 1:20

Alte articole despre victoria Simonei Halep

1. IMPECABILĂ! » Simona Halep a pulverizat-o pe Naomi Osaka și atinge cea mai bună performanță din carieră la Australian Open!

2. SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA // Prima reacție a Simonei Halep după meciul perfect de la AO: "Turneul ăsta e ca un maraton!" » Ce zice despre starea fizică

3. AUSTRALIAN OPEN. Manualul de demolare "Simona Halep, lider mondial": intimidare 100% » 3 concluzii după Simona Halep - Naomi Osaka, cel mai bun meci al jucătoarei noastre

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează