SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Momente de stand-up comedy cu Roger Federer: "Nu e al meu" :) + Interviu savuros cu Will Ferrell

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 16:51

Roger Federer, favoritul numărul 2 de la Australian Open, s-a calificat în turul secund, după victoria obținută în fața lui Aljas Bedene (locul 51 ATP), scor 6-3, 6-4, 6-3. Elvețianul s-a distrat pe cinste, lăsând în urmă două momente memorabile. 

"Nu este al meu"

În setul 3, la scorul de 6-3, 6-4, 1-1, Federer avea o șansă de break. Un copil a izbuncnit în plâns în tribună. Elvețianul a reacționat în stilul caracteristic, ridicând în picioare întreaga audiență de pe arena Rod Laver: "Nu este al meu" :) 

Stand-up comedy la interviuri

Interviul de la finalul partidei a fost unul neconvențional. Locul lui John McEnroe a fost luat de actorul de comedie Will Ferrell. Rezultatul a fost unul savuros. :)

WF: Roger, în seara asta ai părut o gazelă pe teren. Așa ți-ai descrie jocul?
RF: Poate, poate nu. Nu ajunge să fie mâncată la final?
WF: Nu și dacă e suficient de rapidă. Mai am o întrebare rapidă pentru tine, Roger. Ai ajuns la 36 de ani, ești un vrăjitor sau un vampir?
RF: Ahh, nu-mi plac personajele astea.
WF: Umblă un zvon prin vestiar că adori să joci la Melbourne și că secretul condiției tale fizice este carnea de wombat (n.r. un mamifer marsupial). Este adevărat?
RF: Este fals. Nu am mâncat încă. Ar trebui?
WF: Este mâncarea tradițională în Australia și e delicios.

Știu cât de mult înseamnă spectatorii pentru tine, dar nu te-ai plictisit să îi auzi strigând "Hai, Roger!"?
RF: Îmi amintesc numele, este bine. Când ajungi la o anumită vârstă este ușor de uitat.

Citește și: AUSTRALIAN OPEN. OPINIE GSP.RO » Politică, băieți, nu delicatețuri. De ce a ales Nike să-i îmbrace în rozul ăla ridicol pe Rafael Nadal sau Roger Federer. Și un omagiu pentru Taylor Swift

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează