SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Programul primei zile de la Melbourne: 4 români intră în competiţie luni

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 16:14

Irina Begu, Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu şi Marius Copil sunt cei patru români care vor intra în competiţie luni la Australian Open.

Marius Copil, singurul reprezentant de pe tabloul masculin, va juca pe terenul 13 împotriva francezului Gilles Simon (57 ATP), de la ora 02:00.

Irina Begu (40 WTA) se duelează cu rusoaica Ekaterina Makarova (33 WTA) luni dimineaţa, de la ora 02:00, pe terenul 7.

Tot de la ora 02:00 va juca şi Monica Niculescu (85 WTA), care o va înfrunta pe nemţoaica Mona Barthel (52 WTA)

Mihaela Buzărnescu (44 WTA), finalista turneului de la Hobart, va avea un meci greu cu Caroline Wozniacki, favorita 2 a competiţiei, de la ora 10:00. Disputa va avea loc pe Margaret Court Arena, a doua arenă ca importanţă a din complexul de la Melbourne.

Liderul mondial Simona Halep, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea vor intra în competiţie marţi. 

  • Turneul de la Australian Open va avea loc în perioada 15-30 ianuarie şi va fi live la Eurosport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1504004369616500
Florea Virgil  •  14 Ianuarie 2018, 14:38

TEXT CORECTAT Vorbim de tenis sau de lupte? Fata din Constanța nu a ajuns pe primul loc doar pentru faptulcă un computer a avut un soft virusat ci pentru că a jucat tenis în ultimii ani și le-a învins cam pe toate din circuit. Că sunt unii care nu vor să priceapă asta,e treba lor dar nu înțeleg de unde atâta răutate? La ce sau cui folesește? În afară de o promiscuitate continuă pe multe planuri la ce mai are țara noastră lideri? Sigur că și asta e o stare de spirit dar măcar țineți-o sub control. Vă face rău și măriți cifra de afaceri a industriei de medicamente.

1504004369616500
Florea Virgil  •  14 Ianuarie 2018, 09:13

Vorbim de tenis sau de lupte? Fata din Constanța nu a ajuns pe primul loc doar că un computer a avut un soft virusat ci pentru că a jucat tenis în ultimi ani și le-a învins cam pe toate din circuit. Că sunt unii care nu vor să priceapă asta,e treba lor dar nu înțeleg de unde atâta răutate? La ce sau cui folesește? În afară de o promiscuitate continuă pe muște planuri la ce mai are țara noastră lideri? Sigur că și asta e o stare de spirit dar măcar țineți-o sub control. Vă face rău și măriți cifra de afaceri a industriei de medicamente.

procter
procter  •  14 Ianuarie 2018, 08:19

Luni vor juca :Copil,Begu,Buzarnescu si Niculescu. Liderul Mondial , Simona Halep v a juca Marți , la fel ca Bogdan si Crisstea. Hai România!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează