SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Start excelent în proba de dublu de la Melbourne: 3 victorii românești în primul tur

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 10:34

Nu mai puțin de cinci românce au jucat în această dimineață în primul tur al turneului de dublu de la Australian Open, bilanțul fiind unul extrem de bun: trei victorii și o singură înfrângere. 

Irina Begu și Monica Niculescu, singura pereche 100% românească, a obținut o victorie muncită împotriva cuplului format din Andrea Petkovici și Mirjana Lucici-Baroni, scor 6-7, 6-3, 6-2, după două ore și 21 de minute de joc.

Sorana Cîrstea și brazilianca Beatriz Haddad Maia au avansat și ele în turul II, învingându-le categoric pe Aryna Sabalenka și Veronika Kudermetova, scor 6-2, 6-2.

Raluca Olaru și Olga Savchuk s-au impus în minimum de seturi împotriva Katerinei Kozlova și a Yuliei Putințeva, scor 6-3, 6-3.

Singura înfrângere a venit din partea Mihaelei Buzărnescu. Românca și partenera sa Maria Irigoyen au fost învinse în două seturi de Su-Wei Hsieh și Shuai Peng, scor 3-6, 5-7.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  17 Ianuarie 2018, 12:00

Au jucat 5 romance si sunt 3 victorii.La Begu-Niculescu voi socotiti 2 victorii? Cine a scris stirea,are vreo legatura cu sportul? Nici vorba.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  17 Ianuarie 2018, 11:09

Bravo lor. Mergea din pacate a pierdut dar a avut si ghinion la tragerea la sorti, jucand cu finalistii USO (cei batuti de Rojer/Tecau in finala).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează