TENIS    •   AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN. Una dintre rivalele Simonei Halep, despre şansa de a ajunge pe primul loc: "Am fost deja acolo, n-ar fi ceva special" » Se duelează cu o româncă în primul tur: "E o jucătoare dificilă"

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Sambata, 13 Ianuarie

Caroline Wozniacki este una dintre jucătoarele care o pot depăşi pe Simona Halep după Australian Open în clasamentul WTA. Favorită 2 la Meloburne, daneza a vorbit despre posibilitatea de a ajunge din nou pe primul loc, dar şi despre jocul său din ultimele luni."Locul 1 e întotdeauna ceva special pentru orice jucătoare, dar eu sunt focusată acum doar pe jocul meu. Dacă voi reveni pe primul loc, va fi grozav. Am fost deja acolo, aşa că nu e ca ca şi cum nu aş fi realizat asta înainte. Cred că e o situaţie puţin diferită.

Mă simt bine, cred că am avut un an foarte bun, ceva de care sunt foarte mândră. Sunt fericită să fiu aici, cred că sunt la un nivel bun. Cred că am făcut anumite îmbunătăţiri în jocul meu", a declarat Wozniacki.

Câştigătoarea de la Turneul Campioanelor va debuta la Antipozi împotriva româncei Mihaela Buzărnescu. Wozniacki a prefaţat duelul cu jucătoarea care azi a jucat prima finală WTA a carierei.

"E o jucătoare dificilă care joacă foarte bine. E stângace, încearcă să varieze foarte mult ritmul. Nu va fi uşor, dar voi încerca să-mi fac jocul", a spus Wozniacki în cadrul unei conferinţe de presă.

Duelul dintre Caroline Wozniacki şi Mihaela Buzărnescu va avea loc luni, la o oră ce va fi stabilită ulterior. 

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

gizeh  •  13 Ianuarie 2018, 16:03

Forza Miki!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase