SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN. VIDEO Primul șoc gigantic la Australian Open! Venus Williams a fost eliminată în două seturi + un alt nume mare pleacă acasă

Venus Williams, partea dreapta, foto: Gulliver/gettyimages
Venus Williams, partea dreapta, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 06:55

Americanca Venus Williams a fost eliminată de elvețianca Belinda Bencic în primul tur de la Australian Open, scor 6-3, 7-5, cel mai mare șoc de pe Rod Laver Arena în runda inaugurală.

Finalistă anul trecut, Venus Williams, 37 de ani, era clasată pe locul 5 WTA și putea vâna prima poziție dacă lua trofeul. Nu a fost cazul, în condițiile în care Belinda Bencic s-a dovedit incredibil de greu de trecut, încurajată din tribune de părinții lui Roger Federer.

 

De asemenea, Dominika Cibulkova, finalistă în 2014 la Australian Open, a fost eliminată în primul joc, împotriva estonei Kaia Kanepri, scor 6-2, 6-2. Nume important pentru tenisul feminin, Cibulkova continuă să nu se regăsească. 

Sloane Stephens, campioană la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, a fost eliminată încă din primul tur. Jucătoarea americană a fost eliminată în primul tur de chinezoaica Zhang Shuai, scor 6-2, 6-7, 2-6. În schimb, Jelena Ostapenko a câștigat categoric în fața Francescăi Schiavone, 6-1, 6-4.

Rezultate tabloul feminin Australian Open, primul tur:

Belinda Bencic (SWI) - Venus Williams (USA) 6-3, 7-5
Jelena Ostapenko (LAT) - Francesca Schiavone (ITA) 6-1, 6-4
Zhang Shuai (CHN) -  Sloane Stephens (USA) 2-6, 7-6, 6-2
Julia Goerges (GER) - Sofia Kenin (USA) 6-4, 6-4
Magdalena Rybarikova (SVK) - Taylor Townsend (USA) 6-0, 7-5
Ying-Ying Duan (CHN) - Mariana Duque-Marina (COL) 6-0, 6-1
Mona Barthel (GER) - Monica Niculescu (ROM) 6-4, 7-5
Alize Cornet (FRA) - Xinyu Wang (CHN) 6-4, 6-2
Petra Martic (CRO) - Alison van Uytvanck 7-6, 6-3
Timea Babos (HUN) - CoCo Vandeweghe (USA) 7-6, 6-2
Kaia Kanepi (EST) - Dominika Cibulkova (SLO) 6-2, 6-2
Kirsten Flipkens (BEL) - Alison Riske (USA) 6-2, 6-7, 6-3
Irina-Camelia Begu (ROM) - Ekaterina Makarova (RUS) 3-6, 6-4, 8-6
Kiki Bertens (NED) - Catherine Bellis (USA) 6-7, 6-4, 6-2

 
Australian Open

Primele noutăți de la Australian Open! Meci dramatic pentru Begu, multe vedete eliminate ---->>>> http://bit.ly/2EIfYYo

Posted by Gazeta Sporturilor on 15 Ianuarie 2018

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  15 Ianuarie 2018, 15:17

In spatiul public scriu unii vrute si nevrute. Numai in pielea jucatoarelor de tenis sa nu fii,este un Turneu extrem d eimportasnt pentru jucatoarele romane si speram ca sa le vedem in fazele superioare ale competitiei. Ca roman le tin pumnii, acolo la peste 15000 km de parte de Romania si merita sa le incurajam, spunandu-le HAI ROMANIA ! Oare cum s-or simti cei care scriu numai la misto,despre jucatoarele romane,acolo unde se intalnesc cele mai bune jucatoare ale lumii ! Succes Romania !

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  15 Ianuarie 2018, 13:40

Titlurile din presa online nu au legatura cu realitatea ci cu intentia lorde a atrage cititori si comentatori. Pe o alta pagina, un accident ,,mortal" era descris dupa ce accesai titlul ala infiorator, ca fiind un accident in care un barbat a fost resuscitat mai multe minute si ...miracol, traieste :D Asa si cu gsp. Trebuie sa fie ,,soc" in titlu, altfel n-ar intra nimeni sa vada cum o jucatoare de 37 de ani e eliminata. Si pentru cine contabilizeaza ,,dezastrul" americancelor, poate ar trebui sa-i arate cineva un calendar si sa-i spuna ca americancele nu mai fac legea de muuuuulta vreme in tenis iar Serena a fost singura exceptie, o jucatoare aflata la ani lumina distanta si de colegele ei americance dar si de restul lumii. In rest, au fost alte natii care au facut legea. Asa ca cei care o ridica in slavi pe Simona nu au de ce sa se bucure. adversarele ei nu erau CoCo sau Venus ci Wozniacki, Ostapenko, Muguruza, Pliskova, Svitolina, iar ele sunt inca acolo! Si n-as neglija-o nici pe Kerber, cu palmares superior in meciurile cu Simona, care e in forma maxima, pe Konta, sau pe Caroline Garcia. Ca fapt divers, in meciurile directe cu principalele ei competitoare din top, doar cu Pliskova are Simona palmares direct favorabil. In rest...praf! Cat despre Belinda Bencic, cea care a realizat ,,marea bomba" invingand-o pe Venus, ea a mai ruinat niste pariori la viata ei, asa ca daca elvetianca prinde o forma buna...Ca slava domnului, tenis stie si mai e si tanara

thedronius
thedronius  •  15 Ianuarie 2018, 12:37
Postat de adi_stelistul pe 15 Ianuarie 2018, 07:34

Debut dezastruos al americancelor: 8 jucatoare pana acum, toate eliminate, inclusiv cele mai bine 3 clasate ale lor - Venus, Vandeweghe si Stephens. La Vandeweghe nu m-am asteptat, dar chiar am preconizat problemele pe care le vor avea Venus si Stephens inca de la tragerea la sorti (si bineinteles ca am fost tras la raspundere, ca "nu stiu ce vorbesc" - ma rog...). Imi pare rau ca n-am vazut meciul Irinei. Asemenea rasturnari de situatie si de data asta favorabile sportivilor nostri nu vezi in fiecare zi.

Unde e Mr. Onduku "Bencic e de ITF"?...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează