SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Avertismentul Serenei Williams pentru Simona Halep: "Vin după tine. Locul 1 e al meu!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 11:20

Serena Williams nu va participa la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem din 2018, însă îi transmite Simonei Halep că vrea s-o devanseze din postura de lider al clasamentului WTA.

"Sunt conştientă de recordurile din tenis. Nu e niciun secret că ţintesc 25 de titluri de Mare Şlem. Şi cred că faptul că am devenit mama m-ar putea ajuta. Când sunt agitată, pierd meciuri, dar simt că această stare mi-a dispărut de când s-a născut Olympia. Nu am nevoie de bani, de titluri sau de prestigiu. Însă vreau să le am, chiar dacă nu am nevoie de ele. Este un sentiment diferit.

Nu a fost un număr 1 clar cât timp am lipsit. Va fi interesant să fiu din nou acolo, pe locul pe care îl numesc «al meu», unde simt că merit să fiu. Eu nu joc tenis ca să fiu a doua sau a treia! Dacă nu există un număr 1 constant, atunci eu pot să-mi recuperez locul! Dar şi dacă ar exista un număr unu clar, tot e ok, pentru că vin după tine!", a declarat Serena Williams pentru revista Vogue.

Serena a devenit mamă în urmă cu cinci luni și vrea să stabilească un nou record. Jucătoarea din SUA are 23 de titluri de Mare Șlem și își dorește s-o depășească pe Margaret Court, care are 24.

Citește și: AUSTRALIAN OPEN 2018: Tablou INFERNAL pentru Simona Halep! "Derby" încă din turul II, jucătoare senzaționale o așteaptă în fiecare fază a competiției!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  12 Ianuarie 2018, 21:33

Cred că Serena visează cai verzi pe pereți ! După părerea mea nu va mai ajunge în primele 10, pentru că o iau la omor pe teren toate astea mai tinere din top 20 care cresc în valoare concomitent cu scăderea nivelului sportiv al americancei datorită vârstei, medicamentației interzise, plus alte gânduri ”materne”, practic este o utopie să mai revină în fotoliul de lider până se va retrage din tenis la 65 de ani !!!

merace
merace  •  12 Ianuarie 2018, 19:42

Serena e o mare campioana, care a dominat tenisul feminin in ultimii 20 de ani. O asemenea declaratie nu e de mirare din partea ei, dar ramane sa vedem daca o si confirma. Altfel, macar de ochii lumii, ca sa isi mentina contractele cu sponsorii, trebuia sa o faca! :D

tihi
tihi  •  12 Ianuarie 2018, 18:37

Serena este cea mai buna jucatoare activa din WTA !! Va reveni cu siguranta,si va prelua locul ei lasat vacant la plecare.Bravo Serena,te asteptam !! SUCCES !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează